• Reklam

Çeşme Belediyesi her gün bir mahallede iftar veriyor

İzmir'in gözde turizm merkezi Çeşme'de, belediyenin kurduğu iftar çadırlarında her gün vatandaşlar bir araya geliyor. İftarların çoğuna Belediye Başkanı Ekrem Oran da katılıyor.

Çeşme Belediyesi her gün bir mahallede iftar veriyor
23 Nisan 2022 - 20:42
Çeşme Belediyesi, Ramazanın coşkusunu, bereketini vatandaşlarla yaşamaya devam ediyor.
Bu akşam Çiftlik mahallesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlar bir araya geldi. Birlik ve beraberlik içerisinde oruçlar açıldıktan sonra çocuklar için düzenlenen "Karagöz-Hacivat" gölge oyunu gösterisi yapıldı..
İftar yemeğine eşi Nuriş Oran ile katılan Belediye Başkanı Ekrem Oran, "Ramazan ayı boyunca birlikte olmaya, aşımızı paylaşmaya devam edeceğiz. Biz birlikte güzeliz. Ayrıca Ramazan ayı birbirinden eğlenceli ve keyifli gösterilerle şenleniyor. Belediyemiz Ramazan etkinlikleri kapsamımda, Çakabey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiğimiz geleneksel müzikli güldürü Direklerarası / 2021 tiyatro oyunu seyircisiyle buluştu. Hep birlikte keyifli dakikalar geçirdiğimiz bu güzel gecede bizlere eşlik eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinliklerimizi takip etmeyi unutmayın." dedi.
Çiftlikköylü vatandaşlar da Başkan Oran'a hizmetleri için teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum