• Reklam

'Cehennem Melekleri' liderinin babası vefat etti

Hells Angels (Cehennem Melekleri) adlı motorcu grubun lideri olan Necati Arabacı'nın babası Sadık Arabacı, Almanya'da vefat etti. Sadık Arabacı'nın bir ay önce ölen kardeşinin acısına dayanamadığı belirtildi.

'Cehennem Melekleri' liderinin babası vefat etti
22 Aralık 2020 - 17:21 - Güncelleme: 22 Aralık 2020 - 21:05


Aslen Konya’nın Beyşehir ilçesi Yeşildağ beldesinden olan ve uzun yıllardır İzmir’de yaşayan 60 yaşındaki Mustafa Arabacı, bir ay önce Seferihisar’ın Orhanlı köyündeki çiftliğinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Arabacı’nın Covid-19 testi pozitif çıktı. Evde karantinadayken nefes almakta güçlük çeken Mustafa Arabacı tekrar kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra yaşamını yitirdi.

İzmir Ayakkabıcılar Odası eski Başkanı, ünlü sanayici ve yazar Tahsin Güzel’in dayısı olan Mustafa Arabacı’nın ölümü yakınlarını yasa boğdu. Aynı zamanda Avrupa’da örgütlü Hells Angels (Cehennem Melekleri) adlı motorcu grubunun Türk lideri olan Necati Arabacı’nın amcası olan Mustafa Arabacı memleketinde toprağa verildi.



Acı haber Mustafa Arabacı’nın ağabeyi olan, 30 yıla yakındır da Almanya’da yaşayan, zaman zaman İzmir ve Gümüldür’deki evlerinde tatil yapan Sadık Arabacı’ya kalp rahatsızlığı olduğu için ilk başta verilmedi. Ancak sonradan kardeşinin koronavirüs nedeniyle vefatını öğrenen 75 yaşındaki Sadık Arabacı büyük üzüntü yaşadı. Sadık Arabacı da dün akşam saatlerinde, ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İkisi kız ikisi erkek 4 çocuk babası olan Arabacı’nın vefatı tüm yakınlarını yasa boğdu.
Beyşehir Yeşildağ’da yarın yapılacak cenaze töreni sonrası toprağa verilecek olan Sadık Arabacı, 2007 yılında Almanya’dan gelerek İzmir’e yerleşen Necati Arabacı’nın babasıydı.



48 yaşındaki Necati Arabacı, Almanya merkezli ve 160 ülkede örgütlü olan “Hells Angels" (Cehennem Melekleri) adlı motosikletliler grubunun başkanı olarak biliniyor. ‘Neco’ ya da ‘Cehennem Neco’ lakaplı Necati Arabacı , motorcuların patronu Frank Hanebuth’un ayrılmasının ardından başkan seçilmişti. Uzun süre Köln’de yaşayan Arabacı, 2007’den bu yana İzmir’de yaşıyor.




YORUMLAR

  • 0 Yorum