• Reklam

Canlı bağlantıda arka plana yarı çıplak erkek girdi

ABD'de Matthew Heinz isimli yerel siyasetçi, yetkililerle düzenlediği canlı bağlantı esnasında kadraja yarı çıplak bir erkek girince apar topar kamerayı kapatmaya çalıştı.

Canlı bağlantıda arka plana yarı çıplak erkek girdi
15 Ocak 2023 - 10:59

ABD'nin Arizona eyaletine bağlı Tuscon kentinde Yerel Komite Yürütme Kurulu toplantısında, görenleri şaşırtan bir olay yaşandı.

Video konferans yöntemiyle yapılan toplantı sırasında, Yürütme Kurulu üyesi Matthew Heinz'ın arkasında bir anda yarı çıplak bir erkek göründü.
Toplantıya Karayipler'deki gemi tatilinden bağlandığı öğrenilen Heinz'ın arkasındaki görüntü sonrası şaşkınlık yaşanırken, Heinz'dan konuya ilişkin bir açıklama geldi.

ABD'li siyasetçinin toplantıdaki zor anları

Bir süre konuşmakta zorlanan ve kamerayı kapatan Heinz daha sonra yaptığı açıklamada, videodaki kişinin sevgilisi değil yakın arkadaşı olduğunu ve beraber tatile çıktıklarını söyledi. Heinz, arkadaşının söylendiği gibi 18 yaş altı değil 24 yaşında olduğunu da sözlerine ekledi.
Öte yandan eşcinsel olduğu bilinen Heinz, 2008'de Arizona Temsilciler Meclisi'ne seçilen ilk eşcinsel olmuş ve iki dönem görevi sürdürmüştü.


YORUMLAR

  • 0 Yorum