Çankırı: 'Devlet Ankara'dan ibarettir' algısı AK Parti ile değişti

    AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Esnaf Buluşması’nı, “Geçmişte ‘devlet Ankara’dan ibarettir’ algısı hükümetlerimiz ile değişti” sözleri ile değerlendirdi.

    Çankırı: 'Devlet Ankara'dan ibarettir' algısı AK Parti ile değişti
    16 Eylül 2023 - 14:16
    700 kişilik salonu hınca hınç dolduran 128 oda başkanı ve temsilcilerinin hazır bulunduğu Esnaf Buluşması’nda çalışma hayatının vatandaşın yararına dönük tüm talepleri mercek altına alındı.  2 saatlik zirvede Oda Başkanı Yalçın Ata’nın moderatörlüğünde vatandaşlar, sorunlarını merak edilenleri ve taleplerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a iletme fırsatı buldu.

    Ahilik Haftası kapsamında İzmir Milletvekili olarak böyle bir buluşmanın öznesi olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Çankırı yapılan zirveyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘milletin hizmetkarıyız’ ifadesiyle tanımladı. Hükümet olarak ticaret ahlakına, dayanışmaya ve paylaşmaya dayanan ilkeler ile her daim esnaf ve sanatkârların yanında olduklarını dile getiren Çankırı, “Asırlar öncesinden bugüne uzanan, yeni nesillerin yoluna da ışık tutacak olan Ahilik geleneği, Türkiye Yüzyılı hedeflerine güvenli ve istikrarlı adımlarla yürüyen Türkiye’nin manevi muhafızı ve sağlam yapı taşlarından biri olmaya devam edecektir. Yoğun programlarına rağmen bizleri kırmayıp gelen Sayın Bakanımızın nezdinde gerçekleşen bu buluşma da oldukça verimli geçti. Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli kalemlerinden biri olan esnaf kardeşlerimizin yapılan toplantı ile sorunlarını ve taleplerini birinci ağza iletmeleri bugün vatandaş-devlet ele ele omuz olduğunun bir göstergesidir. Geçmişte ‘devlet Ankara’dan ibaret’ olduğu algısı hükümetlerimiz ile değişti. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir, ve her yerdedir. Dünyada artık referans olan ülke statüsündeyiz. Bu vesile ile biz her daim milletimizin yanındayız onların refahı için canla başla çalışıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum