Büyüleyici pırlanta yüzük modelleri Lova'da

    Büyüleyici pırlanta yüzük modelleri Lova'da
    15 Aralık 2022 - 15:47

    Sezonun en beğenilen pırlanta yüzük modelleri Lova kreasyonlarında hayat bulmaya devam ediyor. Şıklığı, ışıltısı ve değeri ile hemen her dönem kadınların en severek kullandığı takılardan olan pırlanta yüzük modelleri, tektaşından beştaşına, bagetinden tam turuna kadar onlarca farklı tasarım ile karşımıza çıkıyor. Geçmişten günümüze hemen her sezon beğeni listesinin zirvesinde oturan pırlanta tektaş yüzük, farklı bütçelere hitap eden özgün tasarımlarıyla yine zirvedeki yerini korurken son dönemde yıldızı oldukça parlayan pırlanta baget yüzük modelleri de kadınların takı dolaplarında yer bulmaya devam ediyor.
    Hemen her yaş kadınının severek kullandığı pırlanta tamtur yüzük hem tek başına hem de farklı yüzüklerle bir arada ışıltı saçmaya devam ederken, özellikle gündelik kullanımda sıklıkla tercih ediliyor. Alyans ve söz yüzükleri ile bir arada kombinlenebilen pırlanta beştaş yüzük, yeni sezonda birbirinden farklı tasarımı ile büyük beğeni topluyor.



    Efektli tasarımlar, özel işlemelerle karat değerinin çok ötesinde ışıltı saçarken, kullanıcılarına uygun fiyatlarla pırlanta tektaş yüzük deneyimleme fırsatı sunuyor. Lova tasarımları arasında hem montürü hem de taş kesimi ile dikkat çeken bu etkileyici efektli pırlanta tektaş yüzük, kullanılan 0,02 karat değerinde taşın özel efektlerle 0,30 karatlık bir görüntü sunmasını sağlıyor. Beyaz altın kullanılan bu etkileyici tasarımlara, farklı renk seçeneklerinde sahip olabilmek de mümkün.

    Toplamda 0,28 karat değerinde pırlanta kullanılan bu etkileyici pırlanta beştaş yüzük hem tasarımı hem de uygun fiyatıyla göz dolduruyor. Yuvarlak hatlara sahip özel montürü ve kusursuz el işçiliği ile sunulan tasarımda, 14 ayar beyaz altın kullanılmış. Yuvarlak kesim pırlantalara yer verilen bu etkileyici tasarımla Lova güvencesiyle kredi kartına 3 taksit fırsatıyla sahip olabilmek mümkün.

    0,15 karat pırlanta tamtur yüzük dikkat çekici tasarımı ve uygun fiyatı ile tüm zevk ve bütçelere hitap eden özel bir parça Koleksiyonun en dikkat çekici tasarımlarından biri olarak gösterilen modelde, her biri yuvarlak kesim, 18 değerli taş özel bir işleme ile sunuluyor. Hem tek başına hem de farklı yüzüklerle bir arada kullanılabilen pırlanta tamtur yüzük, gündelik kullanımda gün boyu kusursuz şıklık vadediyor. Beyaz altın kullanılan modeli hem spor hem de şık kıyafetlerinizle kombinleyebilir, tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz.



    Pırlanta taşlı mittani yüzük, pırlanta fantezi yüzük severlerin dikkatlerinden kaçmayacak özgün ve etkileyici çizgilere sahip. Her açıdan kusursuz bir görünüme sahip bu eşsiz tasarım üzerinde, 16 adet yuvarlak kesim pırlanta yer alıyor. Kil tabletlerde bulunan çivi yazılarından esinlenerek oluşturulan bu özel tasarım, 6 milimetre genişliği ile her açıdan fark edilecek ışıltılı, dolgun bir görünüme sahip. Efekt ve işlemelerin yer aldığı bu özel modelde, Lova mücevher sanatçılarının kusursuz işçiliklerini görebilmek mümkün.

    Sadelik ve şıklığı bir arada bulabileceğiniz, ışıltısıyla gözlerini kamaştıracak bu etkileyici pırlanta baget yüzük modelini, parmaklarınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz. 3 adet baget taşa eşlik eden 24 yuvarlak kesim pırlantanın kusursuz birlikteliğiyle oluşturulmuş bu etkileyici tasarıma, Lova güvencesi ile Türkiye’nin her köşesinden, kredi kartına 3 taksit fırsatıyla sahip olmanız mümkün.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum