Buğra Gökçe İstanbul'a atandı, o genel sekreter yardımcısı istifa etti

    CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Şengül Altan Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Buğra Gökçe'nin İstanbul'da Genel Sekreter Yardımcılığı görevine başlaması sonrası gelen istifa kafalarda soru işareti bıraktı.

    Buğra Gökçe İstanbul'a atandı, o genel sekreter yardımcısı istifa etti
    01 Haziran 2022 - 15:54

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun akrabası olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan, dün görevinden istifa etti. Şengül Altan Arslan'ın görevinden istifa etmesinin arkasında İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki kriz olduğu iddia edilirken başka bir iddia da İzmir'den İstanbul'a giden Buğra Gökçe gösterildi.
    Başkan Tunç Soyer ile yıldızı barışmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, geçen hafta görevden ayrılmış, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanmıştı. Gökçe'nin göreve başlayacağı hafta Arslan'ın istifa etmesi manidar bulundu.

    Görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Arslan, konuyla ilgili şu ifadeleri paylaştı:

    "Üç sene önce iyiden güzelden ve umuttan yana esen değişim rüzgarlarıyla İBB'de üstlendiğim Genel Sekreter Yardımcılığı görevi ile hepimizin hasretini duyduğu eşitliğin, kapsayıcılığın ve adil bir bölüşümün örneklerini yaratan çalışmalara katkı sunma fırsatı buldum.  Bana bu süreçte yoldaşlık eden çalışma arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine uzamanlıklarını ve gönülden katkılarını ortaya koyan herkese çok teşekkür ederim."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum