• Reklam

Buca meclisi, Bucaspor'un projesini reddetti

MİSLİ.com 3. Lig 1. Grup'taki İzmir temsilcisi Bucaspor 1928, kulübe ait olan Cemil Şeboy Tesisleri'nde Park 1928 adında Buca Çarşı'yı açmak için heyecanlı bir bekleyiş içine girerken, belediye meclisinden veto yedi.

Buca meclisi, Bucaspor'un projesini reddetti
07 Mart 2021 - 19:19
Bucasporlu taraftarlar hem kulübe hem de ilçeye katkı sağlayacak projeye onay verilmemesine tepki gösterdi. Belediye onaylasaydı, İzmir'in köklü takımlarından Bucaspor 1928, çarşıda yapılması planlanan dükkanların kira geliri elde edecekti. Ancak onaylanması beklenen proje, belediye meclisinden geçemedi. Buca Belediye Meclisi'nde yapılan oylamadan olumsuz karar çıkınca, Buca cephesinden tepkiler yükseldi. Bucalılar, takıma ve ilçenin geleceğine katkı sağlayacak projenin niçin reddedildiğin anlamadıklarını belirterek bunun kente ihanet olduğunu söyledi. Bir an önce ilçeye destek sağlayacak bu projeye onay verilmesi istendi.
Konunun takipçisi olacaklarını belirten Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, konuya ilişkin açıklamada, “Hem Buca’ya hem de Buca’nın 93 yıllık çınarına katkı sağlayacak bu projenin belediye meclisinden geçememesine anlam veremedik. Demek ki gerçekten Buca’nın ve bu semtin takımının kimilerinin nazarında değeri hiç yokmuş. Biz haberi ilk duyduğumuzda karara inanamadık. Çünkü olumsuz olan hiçbir durum yok. Bucaspor bu zamana kadar kendi ayakları üzerinde durmayı çok iyi bildi. Şimdi yalnız olduğumuzu bir kez daha gösteren bu karar karşısında eskisinden daha güçlü bir şekilde ayaklarımız yere sağlam basacak. Şunu anladık ki, Bucaspor’un Bucaspor’dan başka dostu yok” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum