Buca'da seçime itiraz geldi

    31 Mart Yerel Seçimleri'nde CHP Buca Adayı Görkem Duman oyların yüzde 41,85’ini alarak belediye başkanı olmuştu. Bugün saat 13.00’da mazbatasını almayı bekleyen Duman, yaptığı açıklamayla AK Parti Adayı Adnan Öztekin’in itirazları nedeniyle mazbata ve devir teslim törenlerinin ertelendiğini duyurdu.

    Buca'da seçime itiraz geldi
    04 Nisan 2024 - 14:09
    31 Mart 2014 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına giderek 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçti. 
     

    Buca’da CHP Adayı Görkem Duman, 119 bin 081 (%41,85) oy alarak yeni belediye başkanı olmuştu. 

    Bugün saat 13.00’da mazbatasını almayı bekleyen Duman, yaptığı açıklamayla AK Parti Adayı Adnan Öztekin’in itirazları nedeniyle mazbata ve devir teslim törenlerinin ertelendiğini duyurdu. 

    İşte o açıklama: 

    İPE SAPA GELMEZ, İFTİRALARLA...

    "Değerli Bucalı Hemşehrilerim, 04 Nisan Perşembe saat 13.00 itibarıyla mazbatamızı alacağımızın tarafımıza bildirilmesinden sonra kamuoyuyla bu bilgiyi paylaşmıştık. Fakat seçimi kaybeden AKP adayı Adnan Öztekin'in bir takım ipe sapa gelmez, aslı astarı olmayan, iftira ve suçlamaları ve itirazları sonrasında ilçe 2. seçim kurulu itirazı değerlendirmeye almış ve henüz karar vermemiştir. Dolayısıyla bugün saat 13.00'te düzenleyeceğimiz mazbata teslim ve 17.00'de düzenleyeceğimiz devir teslim törenlerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir.   

    BUCA HALKININ İRADESİNE İPOTEK KOYMAYA ÇALIŞAN...

    Mazbatanın tarafımıza verilmesini engellemek suretiyle Buca halkının iradesine ipotek koymaya çalışan, tebrik mesajı yayınladıktan hemen sonra komik videolar çeken, kaybetmeyi bilmeyen AKP adayını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. 

    BAHARIN GELİŞİNİ ENGELLEYEMEZSİNİZ

    "Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz."


    YORUMLAR

    • 0 Yorum