Buca'da miting gibi seçim ofisi açılışı

    CHP’nin Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, ilçedeki seçim çalışmalarını yürüteceği iki merkezin daha açılışını gerçekleştirdi. Miting havasında gerçekleştirilen açılışlarda, Bucalılar Duman’a “yanındayız” mesajı verdi.

    Buca'da miting gibi seçim ofisi açılışı
    11 Mart 2024 - 12:22
    Çamlıkule Seçim Ofisi'nin açılışında İzmir eski Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İşçievleri Seçim Ofisi'nin açılışında ise CHP Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'nin yanı sıra CHP İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, çok sayıda partili ve vatandaş CHP'li Görkem Duman'a destek için alanlardaydı.



    "72 millete biz bir nazardan bakıyoruz"

    Çamlıkule Seçim Ofisi'nin açılışında Buca ittifakının her geçen gün büyüdüğünden bahseden CHP'li Duman, "Bizim kurduğumuz ittifak halkımızla. Buca'da yaşayan, karnı doyan, yurdun dört bir yanından gelen herkesi Buca ittifakında bir araya getirmeye çalışıyoruz. Görüyorum bunu da başarıyoruz. Biz 72 millete bir nazardan bakıyoruz" dedi.



    "Ranttan yana değil, halktan yana olacağız"

    İşçievleri seçim ofisinde hizmetlerin hakkaniyetli ve adil şekilde ilerleyeceğini söyleyen CHP'li Görkem Duman, "Buca genelinde olduğu gibi burada da imar problemi var. Onlarla ilgili de çalışmalarımız hazır. Biz kentsel dönüşümde ranttan yana değil, halktan yana olacağız" diye konuştu.



    İşçievlerine pazar yeri sözü

    Konuşmasında İşçievlerinde yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi veren Duman, "Buradaki saha çalışmalarımda en çok ihtiyaç duyulan kreş ve spor tesisine ihtiyaç var. Fakat hepsinden daha acil sizlerin pazaryerine ihtiyacınız var. Sizlerin önünde söz veriyorum. Göreve geldikten 1 yıl içerisinde pazar yerine kavuşacaksınız" dedi.



    "Görkemli bir Buca için el ele vereceğiz."

    İşçievleri Seçim Ofisi'nde söz alan CHP Bornova Adayı Ömer Eşki ise, bölgede yoğun yaşayan hemşehrileri için CHP'li Görkem Duman için oy isterken "Görkemli bir Buca için el ele vereceğiz. Mimar kimliği ile güvenilir bir insan" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum