• Reklam

Buca'da gençlerin katıldığı Bilim Yaz Kampı sona erdi

Türkiye'de ilk kez Buca Belediyesi ev sahipliğinde, 13 ülkeden gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen ve bir hafta süren Uluslararası Bilim Yaz Kampı 2023 sona erdi.

Buca'da gençlerin katıldığı Bilim Yaz Kampı sona erdi
05 Ağustos 2023 - 11:35 - Güncelleme: 05 Ağustos 2023 - 11:36

Buca Belediyesi, BUCA Bilim Sanat Merkezi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi ve Buca Belediyesi iştiraki BUCAMAR 'ın ortak çalışmasıyla Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Bilim Yaz Kampı'nda 13 farklı ülkeden gençler Buca'da ağırlandı. Dünya çapında organizasyonlar gerçekleştiren bilim kurumu MILSET Avrupa'nın projelerinden biri olan ve 30 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında Buca'da düzenlenen Uluslararası Bilim Yaz Kampı 2023'te konuk öğrenciler, bilimsel eğitimler, laboratuvar uygulamaları, kültür gezileriyle dolu dolu bir hafta geçirdi.

ÖĞRENCİLERE SERTİFİKA, KOMİTE ÜYELERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

'Yeni Nesil Tıp, Teknoloji ve Yapay Zeka' temasıyla gerçekleştirilen kampın kapanış töreni Tınaztepe Üniversitesi Oditoryumu'nda gerçekleştirildi.  Uluslararası Bilim Yaz Kampı'nın kapanış törenine, Buca Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Başer Balkır, Buca Belediyesi Bilim Sanat Merkezi yöneticisi ve IMSEF Başkanı Ümit Karademir, Tınaztepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güvençer ve Uluslararası Bilim Yaz Kampı'na katılmak için dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrenciler katıldı. Etkinlik sonunda Buca Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Başer Balkır tarafından katılımcı öğrencilere sertifikalarını, Buca Bilim ve Sanat Merkezi yöneticisi BUCA IMSEF Başkanı Ümit Karademir tarafından komite üyelerine teşekkür belgelerini verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum