• Reklam

Bu sahne krize yol açtı! Boşanacaklar mı?

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisinde yer alan öpüşme sahnesi, Tatlıtuğ'un evliliğinde kriz yarattı. Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in "Bir daha olursa boşarım" dediği iddia edildi.

Bu sahne krize yol açtı! Boşanacaklar mı?
04 Nisan 2023 - 15:41
Son zamanların sevilen dizisi 'Aile', yayınlandığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Her salı izleyicileri ekranlara kilitleyen dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor.



Şimdilerde 5'inci bölümün heyecanla beklendiği dizide, yıllar sonra televizyon projesinde yer alan Sarıkaya, performansıyla adeta göz dolduruyor. Çift uyumlarıyla da büyük bir beğeni toplayan ikili, dizideki cesur sahnelerle adından söz ettiriyor.



'Dizer öpüşme sahnelerinden rahatsız oldu' iddiası
Sık sık öpüşme sahnelerinin yer aldığı dizinin, Tatlıtuğ'un 2016 yılında nikah masasına oturduğu eşi Başak Dizer'i rahatsız ettiği iddia edilmişti.
Öyle ki moda tasarımcısı Dizer'in, sete sık sık gittiği ve eşini uyardığı da iddialar arasında yer aldı. Tatlıtuğ'u uyaran Başak Dizer'in, "Tekrarı olursa boşanırım." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan öpüşme sahneleriyle ilgili iddialara cevap: Evde de, sette de keyifler çok yerinde
Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer

"Keyifler çok yerinde"
Sosyal medyaya damga vuran iddialara Kıvanç Tatlıtuğ'dan açıklama geldi. 2. Sayfa magazin programına konuşan yakışıklı oyuncunun, "Evde de, sette de keyifler çok yerinde. Her projede tekrarlanan bu uydurma haberini kale bile almıyoruz.” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Sarıkaya ve Dizer cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum