Bu kez İzmir Emniyet Müdürlüğü'nü hedef aldı

    Son günlerde İzmir’i hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın hedefinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ardından İzmir Emniyeti yer aldı. Suriyelilerin dönüşü için partisinin imza kampanyasına polis müdahalesi olduğunu duyuran Özdağ, ‘Bunun hesabını soracağız’ dedi.

    Bu kez İzmir Emniyet Müdürlüğü'nü hedef aldı
    05 Temmuz 2022 - 14:12
    Türkiye’de son dönemlerde artan Suriyeli ve mülteci politikaları tartışmalarında ilk sırada yer alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir ile ilgili yeni bir paylaşımda daha bulundu.
    Geçtiğimiz haflarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i mülteci politikaları üzerinden hedef alan Özdağ, bu kez de İzmir Emniyeti’ne yüklendi. Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından Üçyol Metro durağında düzenlenen ‘Suriyelerin dönüşü imza kampanyası’ etkinliğine polis müdahalesi olduğunu belirten Özdağ, vatandaşlara çağrıda bulundu.



    Açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden yapan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

    “İzmir Emniyet Müdürlüğü Zafer Partisi’nin Suriyelilerin Suriye’ye dönüşü için imza kampanyasını engellemek istediler. Direnen arkadaşlarımıza ceza kesiliyor. Bütün İzmirlileri 3 Yol Metro Durağı Hatay’da imza kampanyasına desteğe çağırıyorum. Emniyet Müdürü bunun hesabını soracağız.”

    YORUMLAR

    • 0 Yorum