Bozalan İncir Festivali başlıyor

    İzmir'in Menemen Belediyesi, Bozalan incirinin hasat mevsimini 4'üncü kez 'İncir Tadında Festival' sloganıyla kutlayacak. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Menemen'in tadına doyulmaz meyvesi Bozalan incirinin hasat zamanı için geri sayım başladı. Misafirlerimizi 27 Ağustos'ta Bozalan'a bekliyoruz" dedi.

    Bozalan İncir Festivali başlıyor
    22 Ağustos 2023 - 10:51 - Güncelleme: 22 Ağustos 2023 - 10:53

    Menemen Belediyesi, Bozalan incirinin hasat mevsimini 4'üncü kez incir festivali ile kutlayacak. 'İncir Tadında Festival' sloganıyla düzenlenecek ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan festivalde Muazzez Ersoy, Murat Dalkılıç ve Oğuz Görceğiz sahne alacak. Bozalan İncir Festivali ile ilgili açıklamalarda bulunan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Lezzetiyle ve saymakla bitmeyen faydasıyla Bozalan incirini bir markaya dönüştürmek için düzenleyeceğimiz festivalimizde ürünlerini satan esnafımız da, ailesiyle keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen vatandaşımız da mutlu bir hafta sonu geçirebilsin diye hazırlıklarımızı yaptık. Lezzetin, mutluluğun ve huzurun en iyisine layık Menemenli hemşerilerimizi ve İzmir'in diğer ilçelerinden gelecek misafirlerimizi 27 Ağustos'ta Bozalan'a bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

    KONSER TADINDA FESTİVAL

    Festival kapsamında saat 17.00'da kortej yürüyüşü düzenlenecek. Menemenli şarkıcı Oğuz Görceğiz'in konserinin ardından saat 20.00'de ise Muazzez Ersoy ve Murat Dalkılıç sahne alacak. Bozalan İncir Festivali'nin konserlerin yanı sıra çeşitli etkinler de düzenlenecek. Festivalde yöre halkı kurulacak üretici pazarında ürünlerini görücüye çıkarırken, halk oyunları gösterileri, çocuklara yönelik de atölyeler de yer alacak.
    ""
    Ayrıca Menemen İZBAN İstasyonu'ndan festival alanına her saat başı ücretsiz ring seferleri düzenleneceği belirtildi.(DHA)

     

     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum