• Reklam

Boynunda 50 milyon lira taşıdı

ABD'de 93'üncü Akademi Ödülleri sahiplerini bulurken, ünlü genç oyuncu Zendaya Maree Stoermer Coleman, törende taktığı 6 milyon dolar (50 milyon 204 bin TL) değerindeki kolyeyle törene damga vurgu.

Boynunda 50 milyon lira taşıdı
26 Nisan 2021 - 14:53
The Academy of Motion Picture Arts and Sciences (Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi) tarafından bu yıl 93'üncü kez düzenlenen Oscar Ödülleri (Akademi Ödülleri) koronavirüs pandemisi gölgesinde yapıldı. Akademi bu kez uzun süre konuşulacak kararlara imza attı. Genellikle erkek sanatçıların baskın olduğu en iyi yönetmen kategorisinde ödül Chloe Zhao'nun oldu. Zhao, aynı zamanda bu ödülü alan ilk Asyalı yönetmen olarak da tarihe geçti. Yine tarihe geçen bir başka kişi ise Minari filminin oyuncusu Yuh-jung Youn oldu. En iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazanan Yuh-jung Youn bu dalda ödül olan ilk Koreli oldu aynı zamanda.

 93’üncü Akademi Ödüllerine ünlü genç aktris Zendaya damga vurdu. Zendaya, Oscar gecesinde En İyi Film Müziği ve En İyi Orijinal şarkı ödüllerinin kazananlarını açıklamak üzere sahneye çıktı.

Dünyaca ünlü şarkıcının stilisti ve imaj tasarımcısı Law Roach, Zendaya’nın Oscar stilinde, Cher’in 70’li yıllardaki Oscar stilinden ilham aldıklarını açıkladı.

Şık, sarı elbisesiyle törene gelen Zendaya, kırmızı halıda ışıl ışıl parlayan elmas kolyesiyle poz verdi. Binlerce elmasın dizildiği milyon dolarlık kolye gazeteci ve davetlilerin de dikkatini çekti. 

İngiliz medyası, Zendaya’nın elmas kolyesinin özel yapım olduğunu ve değerinin 6 milyon dolar (50 milyon 204 bin TL) olduğunu açıkladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum