Boyalık, Travel Turkey'de turizmcileri buluşturdu

    Bu yıl 15’incisi düzenlenen, 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcıyı, 58 ülkeden gelen ziyaretçilerle buluşturan Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılan Boyalık Beach Otel büyük ilgi gördü. Farklı konsepti ile standını hazırlayan Boyalık Beach Hotel, ziyaretçilerden tam not aldı. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Viltur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Özkardeş’de standda misafirlerle bir araya geldi.

    Boyalık, Travel Turkey'de turizmcileri buluşturdu
    03 Aralık 2021 - 10:21 - Güncelleme: 03 Aralık 2021 - 17:48
    “İlgiden memnunuz”

    Boyalık Beach Otel, özel olarak hazırladığı standında turizm acenteleri,  sektör temsilcileri ve paydaşları ile bir araya geldi. Her yıl fuara katılım gösterdiklerini ifade eden Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Orhan Belge, katılımcıların ilgisinden memnun olduğunu belirtti. Farklı tatil arayışında olanların tercih ettiği bir otel olduklarını söyleyen Orhan Belge, “Çeşme, Türkiye’nin tatil için en güzel yerlerinden biri. Bizde fuara katılım göstererek otelimizi ve Çeşme’yi daha iyi tanıtma imkânı buluyoruz. Turizm paydaşlarımızı standımızda ağırlamak bizleri onurlandırıyor” dedi.



    2022’de daha çok yabancı turist hedefi

    Çeşme’ye yabancı turistlerin ilgisinin her sene artığını belirten Belge, fuarın İzmir’e fayda sağlayacağını söyledi. Boyalık Beach Otel’in konforunu katılımcılara aktardıklarını vurgulayan Belge, “Boyalık Beach Otel olarak yurtiçi ve yurtdışı fuarlara önem veriyoruz. Otelimizi ve ilimizi yakından anlatma ve potansiyel turist sayısını arttırıyoruz. Turizm son yıllarda ülkemizin için daha da önemli bir sektör haline geldi. Umarım 2022 yılında sektör olarak gerçekleştirdiğimiz tanıtım çalışmaları ile ülkemizi daha çok yabancı turist ile buluştururuz” diye konuştu.



    Boyalık Beach Otel’in standında ziyaretçileri İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Viltur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Özkardeş ile Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Orhan Belge karşıladı.

    Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı da Boyalık Otel standını ziyaret ederek, bereketli bir fuar diledi.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum