Bostanlı'da AK Parti adayının üzerine yürüdüler

    AK Parti İzmir 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, Karşıyaka Bostanlı'da bir grup tarafından protest edildi. Sakinliğini koruyan İnan ve ekibi, olay çıkmamasında etkili oldu.

    Bostanlı'da AK Parti adayının üzerine yürüdüler
    24 Nisan 2023 - 13:33 - Güncelleme: 24 Nisan 2023 - 13:52
    Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine 20 gün kaldı. AK Parti'den İzmir 2. Bölge milletvekili adayı olan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, halkın arasına indi.
    Vatandaşlarla temas kuran İnan, fikirlerini anlatmak istedi. Karşıyaka Bostanlı'da gençlerle sohbet etmek isteyen İnan'a bir grup engel oldu. Provokasyon peşinde koşanlara sağduyulu yaklaşan İnan ve ekibi, yapılanlara rağmen sakinliğini korudu.

    İzmir'de Eyyüp Kadir İnan'a provokasyon

    Alkollü bir mekanda oturup hizmetleri anlatırken, kadınlı erkekli bir grup "Defolun buradan, sizi istemiyoruz. Boşuna anlatmayın" diye bağırıp, ekibin üzerine yürdü. Atatürk posteri açan grup, ayrıca yürüyüş yaptı.

    İzmir'de Eyyüp Kadir İnan'a provokasyon

    Yaşadığı diyaloğu sosyal medya hesabından paylaşan Eyyüp Kadir İnan, paylaşımına şu ifadeleri kullandı:
    "Bostanlı'da bizi provoke etmek isteyen arkadaşlara bütün Bostanlı Caddesi'nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kıymetli annesi Zübeyde Hanım'ın resmini taşıtmaktan dolayı çok mutluyum. Malum Atatürk düşmanı bir isim İzmir'den CHP 1.Sıra Milletvekili Adayı…"

    İzmir'de Eyyüp Kadir İnan'a provokasyon

    YORUMLAR

    • 0 Yorum