Bornova'nın çocukları şarkılarını, 19 Mayıs için çaldı, söyledi

    BORNOVA Belediyesi'nin Cevdet İnci Eğitim Vakfı iş birliğiyle 7-18 yaş arası çocukları müzikle buluşturduğu İnci Vakfı Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için sahne aldı. Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen konser katılımcılara müzik ziyafeti sundu.

    Bornova'nın çocukları şarkılarını, 19 Mayıs için çaldı, söyledi
    20 Mayıs 2023 - 10:41 - Güncelleme: 20 Mayıs 2023 - 10:42

    Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ eşi Ufuk İduğ ve Cevdet İnci Eğitim Vakfı'nda 'Güç Kaynağı' unvanıyla Yönetim Kurulu Başkanı olan Ece Elbirlik Ürkmez'in de katıldığı etkinlikte Şef Tolga Akın yönetiminde 47 çocuk ve gençle sahne alan İnci Vakfı Çocuk ve Gençlik Orkestrası, bu kez 19 Mayıs'ın 104. yılı için notalara bastı. Konserde İzmirlilere bayram coşkusunu yaşatan 15 klasik eser dinleyiciyle buluştu.
    Konser öncesi yaptığı konuşmada Cevdet İnci Eğitim Vakfı ile başarılı işlere imza attıklarını belirten Bornava Belediye Başkanı Mustafa İduğ,  "Kurumlar arası işbirliği çok önemli. Yerel yönetimler bu iş birliklerini arttırdıkça bizler böyle yetenekli çocukları ortaya çıkarabiliriz. 8 yılı doldurduğumuz bu projeyle Türkiye'ye genç yetenekler kazandırıyoruz. İnşallah ileride onları sanatçı olarak izleyeceğiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun" dedi.
    Cevdet İnci Eğitim Vakfı'nda 'Güç Kaynağı' unvanıyla Yönetim Kurulu Başkanı olan Ece Elbirlik Ürkmez de projede emeği geçenlere teşekkür etti.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum