Bomba iddia: Millet ittifakı kime adaylık önerisi götürdü

    Muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini korurken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Muhalefet partilerinin TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na teklif götürdüğünü öne süren İnce, "Hisarcıklıoğlu da cevap vermemiş" dedi.

    Bomba iddia: Millet ittifakı kime adaylık önerisi götürdü
    24 Ocak 2022 - 12:27 - Güncelleme: 24 Ocak 2022 - 14:22
    Türkiye 2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlendi. Cumhur İttifakı'nın ortaklarından MHP lideri devlet Bahçeli, adaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan olacağını aylar öncesinden ilan ederken, Millet İttifakı cephesinden bu yönde henüz bir açıklama gelmedi. Tartışmalar devam ederken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

    İnce, muhalefetin TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na cumhurbaşkanlığı adaylığı için teklif götürdüğünü ileri sürdü. İnce yaptığı açıklamada "Muhalefet partileri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Cumhurbaşkanlığı adaylığı teklifi götürdü. Hisarcıklıoğlu cevap vermemiş. Hisarcıklıoğlu'na Cumhurbaşkanlığı adaylığını teklif etmişler ama kabul edemez korkar" ifadelerini kullandı.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum