Bodrumlu ünlü oyuncu, Cim-Bom'a gelin oluyor

    Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Songül'ü Devrim Özkan, son dönemin en popüler isimleri arasında yer alıyor. Güzel oyuncunun adı sezon başında Arsenal'den Galatasaray'a transfer edilen Lucas Torreira ile aşk iddialarına karışmıştı.

    Bodrumlu ünlü oyuncu, Cim-Bom'a gelin oluyor
    08 Mart 2023 - 15:25
    Spor Toto Süper Lig'de şu anda liderlik koltuğunda oturan sarı kırmızılı takımda yer alan ünlü futbolcu Lucas Torreira'nın ismi daha önce ünlü oyuncu Devrim Özkan ile anılmıştı. Sezon başında Arsenal'den transfer edilen Lucas Torreira ile Devrim Özkan'ın sonrasında arkadaş olduklarını söylediği biliniyordu.



    Ünlü oyuncu Galatasaray'ın yeni yengesi mi oldu?
    Galatasaraylı olduğu bilinen ve bu sezon sarı - kırmızılıların pek çok maçını stadyumdan izlediği bilinen 24 yaşındaki Özkan, Lucas Torreira'nın odağında yer almış ve dikkatini çekmişti.

    Sonrasında sosyal medyadan karşılıklı olarak takipleşmeye başlayan ikili, oynanan bir maç sonrası bir mekanda eğlenirken görülmüştü.

    Özkan, ilişki konusu hakkında 'Sadece arkadaşız' yorumu yapmıştı ancak ikilinin sık sık buluşması iddiaları alevlendirmişti.



    Genç isim, geçtiğimiz gün Instagram üzerinden paylaştığı hikayeyle olay oldu. Özkan'ın paylaşımında görülen yerin Lucas Torreira'nın evi olduğu ortaya çıktı. Çiftin ilişkisinin ciddi olduğu konuşuluyor. Galatasaraylılar 'yeni gelinimiz, yengemiz' yorumları yaptı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum