• Reklam

Bodrum Yarımadası çevresindeki ada ve koylar tertemiz oldu 

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Yarımadası çevresindeki ada ve koylarda kıyı temizliği ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi. 

Bodrum Yarımadası çevresindeki ada ve koylar tertemiz oldu 
28 Haziran 2023 - 12:14 - Güncelleme: 28 Haziran 2023 - 12:15

Bodrum Belediyesi, Bodrum Yarımadası çevresindeki ada ve koylarda temizlik seferberliği başlattı. Bodrum Belediyesi'ne ait 'Temiz Deniz' adlı tekneyle yapılan çalışmalar kapsamında Bodrum Belediyesi ekipleri, adalar ve koylarda bulunan ağaçların bakım ve budamasıyla birlikte sarnıçların temizliğini, bakımı ve badanasını yaptı. Ayrıca, koyları ziyaret eden teknelerdeki atıkları toplayan ekipler, doğada yaşayan hayvanların ihtiyaçları için gıda ve su teminini de sağladı. 

Bodrum Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesi Çelebi Adası, Adaboğazı, Karaada, Küçük Poyraz, Büyük Poyraz, Sinekli, Harıplı, Kamışlı, Koca Yalı, Dangır, Taşlı Yalı, Mıstan Yalısı, Sarnıçlı, Pabuç, Orak Adası, Kissebükü koylarında genel temizlik işlemlerini tamamladı. 

Hem deniz turizmi hem de doğal yaşamın sürdürülebilirliği açısından büyük bir önem taşıyan temizlik çalışmalarıyla bayramda Bodrum'a gelen misafirler, temiz ve bakımlı koylarda keyifli vakit geçirebilecekleri belirtildi. 
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yapılan bu çalışmaların Bodrum'un doğal güzelliklerinin korunması ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakılması amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum