Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü, 'taciz' ve 'darp' iddiasıyla görevden uzaklaştırıldı

    BODRUM Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu, belediye personeli M.A.'yı bir restoranda taciz ve darp ettiği iddiasıyla görevinden uzaklaştırıldı. Serkan Aloğlu hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

    Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü, 'taciz' ve 'darp' iddiasıyla görevden uzaklaştırıldı
    14 Nisan 2022 - 01:28 - Güncelleme: 14 Nisan 2022 - 01:48

    Olayla ilgili iddialara göre; dün gece Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde bir restoranda meydana gelen olayda, Aloğlu, birlikte yemeğe çıktığı, başkanlık biriminde de bir dönem görev yapan belediye personeli M.A. ile tartışmaya başladı. İkili arasında başlayan tartışma bir süre sonra fiziki müdahaleye dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine restoranın tuvaletine kaçan M.A.'yı korumak için restorandaki diğer müşteriler olaya müdahale etti. Aloğlu'nun tuvaletin kapısını da zorlayarak tacizini devam ettirmesi üzerine araya giren müşteriler, bir yandan da polisten yardım istedi.

    Olay yerine gelen polis ekibi Aloğlu'nu gözaltına alarak karakola götürdü. Aloğlu'nun karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

    Olay sonrası hastaneye giderek darp raporu alan M.A. ise Serkan Aloğlu'dan şikayetçi olduğu bilgisi edinildi.

    GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

    Bodrum Belediyesi'nce olayın ardından yaptığı açıklamada Serkan Aloğlu'nun görevden uzaklaştırıldığı belirtilerek, "Bodrum Belediyesi'nde görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak idari soruşturma başlatılmıştır. İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevden uzaklaştırılmıştır" denildi.
    Serkan Aloğlu 2021 yılının Ocak ayında Yaşar Çelikhan'ın yerine Özel Kalem Müdürü olarak atanmıştı. Aloğlu, Bodrum'daki görevinden önce Ankara'da CHP Genel Merkezi'nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün danışmanlığını yapıyordu.

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum