Bodrum Belediyesi ekipleri yaralı iki şahini tedaviye aldı

    MUĞLA'nın bodrum ilçesinde, yaralı olarak bulunan 1'i yavru 2 şahin Bodrum Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, tarafından tedaviye alındı. Yaralı iki şahinin tedavilerinin tamamlanmasının ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceği bildirildi.

    Bodrum Belediyesi ekipleri yaralı iki şahini tedaviye aldı
    22 Ocak 2023 - 17:05 - Güncelleme: 22 Ocak 2023 - 17:06

    Gölköy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir evin camına çarpan yavru şahin yaralandı. Evin sahipleri durumu Bodrum Belediyesi'ne bildirdi. İhbarı üzerine Bodrum Belediyesi Torba Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bağlı Petbulance ekibi, söz konusu adrese gidip, yaramı şahine ilk müdahaleyi yaptı. Yavru şahin, daha sonra merkeze nakledilerek tedavi altına aldı. Paraziter toksikasyon şüphesiyle tedavi altına alınan şahin yavrusunun hayati tehlikesinin bulunmadığı, bir süre gözlem altında tutulacağı bildirildi,

    Bir yaralı şahin de Gümüşlük Mahallesi'nde bir evin bahçesinde bulundu. Kanadı kırık olarak yetişkin şahin de vatandaşların ihbarı üzerine belediye ekipleri tarafından alınarak tedavi edilmek üzere Torba Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirildi.

    Bodrum Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, her iki yaralı şahinin de tedavilerinin tamamlanmasının ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceğini bildirdi.(DHA)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum