• Reklam

Bisiklet tutkunları Şehzadeler'de buluşacak

MANİSA'nın Şehzadeler Belediyesi, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel 3'üncü Geleneksel Düz Bisiklet Yarışması düzenliyor. 15 Ekim düzenlenecek yarışmada dereceye gireceklere verilecek çeşitli ödüllerin yanı sıra kurayla belirlenecek 10 kişiye de bisiklet hediye edilecek.  

Bisiklet tutkunları Şehzadeler'de buluşacak
04 Ekim 2023 - 17:22 - Güncelleme: 04 Ekim 2023 - 17:22

Şehzadeler Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılını coşkuyla kutlayacak. Düzenlenen etkinliklerden biri de 3'üncü Geleneksel Düz Bisiklet Yarışması olacak. Spor ve heyecan dolu bu yarışma, bisiklet tutkunlarını bir araya getirecek. 15 Ekim saat 11.00'de başlayacak olan yarışma, katılımcılara keyifli anlar yaşatacak. Bisiklet sporunu teşvik etmek ve yerel topluluğu bir araya getirmek amacıyla düzenlenecek yarışmaya katılan bisikletçilere çeşitli kategorilerde verilecek ödüllerin yanı sıra katılımcılar arasında yapılacak kura çekilişinde de 10 kişiye bisiklet hediye edilecek. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yarışmanın sporu ve dayanışmayı bir araya getireceğine inandığını belirterek, tüm bisiklet tutkunlarını etkinliğe katılmaya davet etti. Çelik, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yıl dönümünü kutlamak amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz bisiklet yarışı, şehrimizde bisiklet sporunu yaygınlaştırmak amacıyla önemli bir fırsat sunuyor. Tüm vatandaşlarımızı bu yarışa davet ediyorum" dedi.
Yarışmaya katılmak isteyenlerin 13 Ekime'e kadar Kurşunlu Han'da bulunan kayıt noktasına başvurması gerektiği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum