• Reklam

'Bir şekilde geri döneceğim'

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray'dan ayrıldı. Trump veda konuşmasında, "Bir şekilde geri döneceğim" dedi. ABD Başkanı seçilen Joe Biden ve Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris'in yemin töreninin sıkı güvenlik önlemleri altında TSİ 20:00'da yapılması öngörülüyor.

 'Bir şekilde geri döneceğim'
20 Ocak 2021 - 17:12

Donald Trump, son defa Beyaz Saray’dan çıkarak Andrews Hava Üssü’ndeki veda törenine gitti.

Trump burada veda konuşmasını yaptı:

Amerikan ordusunu yeniden inşa ettik, uzaya yönelik yeni bir askeri güç ortaya koyduk. Biz sıradan bir yönetim değiliz."

Yaptıklarımızı gördüğünüzde bizi hatırlayın. Ekonomimiz, müthiş bir ilerleme kaydetti. Salgın tüm ülkeler gibi bizi de etkiledi ancak kimse kendisini kurtaramadı. Biz ise tıbbi bir mucizeye imza atarak 9 ayda aşı ürettik."

Tarihteki en büyük vergi indirimini başardık. Vergilerinizi yükseltmek istiyorlar. İstihdam yarattık. Şimdiden veriler çok iyi halde. Hisse senedi piyasası da pandemi başlangıcından daha yüksek seviyelerde."

Her zaman sizin için mücadele edeceğim. Yeni yönetime başarı ve şans diliyorum. Başarılı olacaklarını biliyorum çünkü iyi bir temel bırakıyoruz."

Bu sadece şimdilik bir veda, ama bir şekilde geri geleceğiz. Başkan yardımcısı Pence’e ve Kongre’ye teşekkür ediyorum, Kongre ile iyi çalıştık. Güzel bir hayat yaşayın, yakında görüşürüz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum