Bilsev Group, Samsung'un mobil deneyim mağazasını açtı

    Müşteri elektroniği ve dayanıklı tüketimdeki başarısını her gün daha da büyüten ve özel konseptli mağazaları hizmete sunan Bilsev Group, İstinyePark İzmir’de dünyaya ve Türkiye’ye örnek olacak nitelikte bir Samsung mobil deneyim mağazasını hayata geçirdi. 

    Bilsev Group, Samsung'un mobil deneyim mağazasını açtı
    05 Şubat 2022 - 11:22
    İstinyePark İzmir’in en özel noktası Markalar Caddesi’nde kapılarını açan Samsung Mobil Deneyim Mağazasının açılış törenine Bilsev Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilsev, Bilsev Group Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Günlüsoy, Bilsev Group Dayanıklı Tüketim Grup Başkanı Ergün Altay, Samsung Electronics Türkiye CEO ve Başkanı Philip Choi, Samsung Electronics Türkiye Mobil Ürünler Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Azdemir, Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Gürsoy katıldı. Mağazanın açılış kurdelesini birlikte kesen Samsung ve Bilsev Group yöneticileri ardından özel deneyim alanlarını gezdi. 
    İstinyePark İzmir içerisinde kapılarını açan yepyeni Samsung Mobil Deneyim Mağazası, teknoloji meraklılarına eğlenirken öğrenecekleri çok farklı bir dünyanın kapılarını aralayacak. Giyilebilir teknolojilerden cep telefonu, tablet ve çeşitli teknolojik aksesuarlara değin geniş bir yelpazede hizmet verecek 320 m2’lik iki katlı mağazada müşteriler, en son teknolojik cihazları canlı olarak deneyimleyebilecek, uzman personelden bilgi alabilecek. Aileleri ile birlikte kafe ve eğitim alanlarında keyifle vakit geçirecek. İzmir’deki mobil deneyim mağazasında ayrıca her yeni cihaz lansmanında kurulacak özel deneyim alanları ile kullanıcılara canlı olarak tanıtımlar yapılacak, uygulamalı eğitimler sunulacak.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum