Bilal Kırkpınar'dan vatandaşlara söz

    Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar, vatandaşların "Mevcut belediye başkanına ulaşamıyoruz." şeklindeki şikayetleri üzerine "Biz her hafta bir mahallemizde halk günü yapacağız." dedi.

    Bilal Kırkpınar'dan vatandaşlara söz
    25 Mart 2024 - 11:21

    Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar, vatandaşların "Mevcut belediye başkanına ulaşamıyoruz." şeklindeki şikayetleri üzerine "Biz her hafta bir mahallemizde halk günü yapacağız. Her ay da muhtarlarımızla toplantı yapacağız. Ben bu projeleri hayata geçirirken de her gün sokakta olacağım. Sahada yapılan çalışmaları takip edeceğim. Belediye başkanı o çalışmaların başında olursa çalışan daha şevkle çalışır. Vatandaş bizi her zaman yolda, pazaryerinde, kahvehanede, otobüs durağında görecek." dediCumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, hane ziyaretleri yaparak Bayraklılı vatandaşları dinliyor, proje ve hedeflerini anlatıyor. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin bir parti seçimi olmadığını vurgulayan Kırkpınar, "Malum parti ‘Sizin logolar neden küçük, büyük değil’ diye soruyor. İstiyorlar ki hep logolar, partiler yarışsın. Hatta bir toplantılarında 'Aman Bayraklı'yı konuşturmayalım, ideoloji konuşulsun.' demişler." dedi.

    ‘’Hizmeti seçeceğimizi anlatın’’

     

    31 Mart'ın ideolojinin değil hizmetin oylanacağını dile getiren Kırkpınar, "Biz bu seçimde parti seçmiyoruz ki; ilçemize hizmet edecek kişiyi seçiyoruz. Geçtiğimiz günlerde yanıma kalabalık bir CHP'li grup geldi. Bana, 'Bizim partimiz CHP, ideolojimiz de CHP, parti seçerken CHP'ye oy vereceğiz ama sizi ve projelerinizi inceledik. Bu dönem hizmet almak için Bilal Kırkpınar'a destek vereceğiz.' dediler. Herkesin arkadaşları, ailesi var. Bu seçimin hizmet seçimi olduğunu anlatın." çağrısında bulundu.

    ‘’Her hafta halk günü yapacağız’’

     

    Göreve geldiğinde her hafta bir mahallede halkla bir araya gelerek, halk günü yapacağını kaydeden Kırkpınar, "Sizlerde projelerimizi inceleyin ve takip edin, yapamazsak bizden hesabını sorun. Biz her hafta bir mahallemizde halk günü yapacağız. Her ay da muhtarlarımızla toplantı yapacağız. Ben bu projeleri hayata geçirirken de her gün sokakta olacağım. Sahada yapılan çalışmaları takip edeceğim. Belediye başkanı o çalışmaların başında olursa çalışan daha şevkle çalışır. Vatandaş bizi her zaman yolda, pazaryerinde, kahvehanede, otobüs durağında görecek. Sözlerimizi yerine getirmezsek de hesabını soracak." diye konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum