Bıden öldü, yerine dublörü mü geçti!

    Bir Twitter hesabı tarafından yapılan bir paylaşımda, ABD Başkanı Joe Biden’ın öldüğü ve yerine bir başkasının onun yüz maskesiyle dolaştığı iddia edildi.

    Bıden öldü, yerine dublörü mü geçti!
    21 Ekim 2023 - 13:02
    Gazeteci Michael Bender’ın “Açıkçası Bu Seçimi Biz Kazandık: Trump’ın Nasıl Kaybettiğinin Hikâyesi” adlı kitabında, Donald Trump’ın yerine gelen Joe Biden’ın yüzünü gerdirdiğini söylemesi, yeni başkanın estetik merakını gündeme getirdi. Trump da, koronavirüs nedeniyle sürekli maske taktığı için Biden’ın yüz gerdirme operasyonlarına boşuna para harcadığını söylemişti. Birçok uzman da Trump’ın ‘estetik’ iddiasını doğruladı.
    Estetik uzmanları, göreve başlayan en yaşlı ABD Başkanı olan 80 yaşındaki Biden’ın kırışıklıkları için dolgu yaptırdığını, yüzünü gerdirdiğini, saç çizgisini düzelttirdiğini ve dişlerini beyazlatmak için kozmetik prosedür uygulattığını söyledi. Uzmanlar, Biden’ın 2019 yılında, 2008’de başkan yardımcısı olarak sürdürdüğü kampanyası sırasındaki halinden belirgin şekilde farklı göründüğünü belirtti.



    ÖLDÜ İDDİASI

    Son olarak İsrail-Hamas savaşında Filistinliler'e bomba yağdıran İsrail'in yanında yer alan Biden'in açıklama yapmak için televizyon karşısına geçtiğinde, yüzünde maske olduğu, aslında Biden'ın öldüğü, dublör kullandığı öne sürüldü. Bu konu sosyal medyada son dönemde daha çok konuşulur oldu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum