Bergama'da yeni bebek sahiplerine belediyeden hediye

    İzmir'in Bergama ilçesinde, belediyenin 'Hoş Geldin Bebeğim' projesi kapsamında yeni bebek sahibi olan 300 aileye hediye paketi hediye edildi.

    Bergama'da yeni bebek sahiplerine belediyeden hediye
    22 Eylül 2023 - 14:56 - Güncelleme: 22 Eylül 2023 - 14:57

    Bergama Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında hayata geçirdiği 'Hoş Geldin Bebeğim' projesiyle yeni bebek sahibi olan ailelerin mutluluğunu paylaşıyor.
    Bergama Devlet Hastanesi'nde yeni doğanları ziyaret eden ekipler, aileye yeni katılan minik bireyler için hazırlanan özel paketleri dağıtıyor. Bu kapsamda, 300 aileye, bebek uyku seti, zıbın takımı, müslin örtü, şampuan, bebek bezi ve ıslak mendilden oluşan 'bebek paketi' hediye edildi. Paketlerin içerisinde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun bebeklerin ailesi için yazdığı "Sevgili yavrumuzun kıymetli anne ve babası, ailenize yeni katılan evladınızın yaşattığı mutluluk ve heyecanınızı paylaşıyor, bebeğinizi sağlıklı, güzel günlerde büyütmenizi diliyorum. Dünyaya gelen her bebek geleceğimiz için birer umut kaynağıdır. Bergama Belediyesi olarak amacımız, geleceğimizin umudu olan, sizlerin özveriyle yetiştirdiğiniz çocuklarımıza layık bir Bergama'da hep birlikte yaşamak. Yüce Rabbim yavrumuzun bahtını açık, ailesine, ülkesine ve tüm insanlığa hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin ve Sevgili Bebek, bu eşsiz kent her zaman senin yanında olacak. Tüm dileğimiz senin iyi bir geleceğe sahip olman. İyi ki geldin, iyi ki Bergama'da doğdun. Seni çok seviyoruz" ifadelerinin yer aldığı mektuba da yer verildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum