Bergama'da sorunlar WhatsApp'la çözülüyor

    İZMİR'in Bergama ilçesinde, vatandaşlar belediyenin WhatsApp İletişim Hattı sayesinde sorunlarını artık çok daha hızlı ve kolay bir şekilde aktarıp, hızlıca çözüme kavuşabiliyor. Bergamalılar, bu hattan ulaşarak belediyeye önerilerde de bulunabiliyor.

    Bergama'da sorunlar WhatsApp'la çözülüyor
    19 Temmuz 2023 - 15:04 - Güncelleme: 19 Temmuz 2023 - 15:11

    Bergama Belediyesi Çözüm Merkezi WhatsApp hattı ile Bergama Belediyesi'ne ulaşmak artık bir telefon uzağında. Bergama Belediyesi'nin hızlı ve etkin hizmet sunmak için teknolojik gelişmelerden faydalanarak 2 yıl önce kurduğu WhatsApp İletişim Hattı, vatandaşların sorunlarına hızlı çözüm bulunmasında büyük rol oynuyor. İsteyen herkes, (0232) 632 80 05 numaralı telefona Bergama'yla ilgili öneri ve taleplerini, karşılaştıkları sorunları mesaj ve fotoğraf olarak iletebiliyor. Tüm bu talep, öneri ve bildirimler Çözüm Merkezi tarafından kaydediliyor. Ardından da gerekli çözümler üretilip, kısa sürede dönüşler yapılıyor.
    Bergama Belediye Başkanı AK Partili Hakan Koştu, "Her daim çözüm ve hizmet için varız. Vatandaşa bir telefon kadar yakınız. Acil çözüm ekiplerimiz varsa sorunları anında çözüp, hizmet götürüyor" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum