Benetton kimlere hitap ediyor? Sportif ve cool giyimin öncüsü

    İtalya topraklarından tüm dünya ülkelerine yayılan bir marka haline gelen Benetton, sportif ve cool giyimin öncü isimlerindendir.

    Benetton kimlere hitap ediyor? Sportif ve cool giyimin öncüsü
    08 Haziran 2022 - 11:31 - Güncelleme: 08 Haziran 2022 - 11:39
    İtalya topraklarından tüm dünya ülkelerine yayılan bir marka haline gelen Benetton, sportif ve cool giyimin öncü isimlerindendir. Benetton sayesinde kadın ve erkeklerin dolaplarında en şık parçalar yerini alır. Dünya genelinde neredeyse 5000 mağazaya sahip olan Benetton, kaliteli malzemeleri kullanarak iyi giyinmek isteyenlere hitap eden pek çok tarzda ürünler sunmayı hedefler.

    United Colors of Benetton adıyla bilinen bu ünlü firma, son zamanlarda yine gündemde. Eşsiz parçalar, şık desenler ve ergonomik aksesuarlar pazarlayan bu giyim firması, moda dünyasında yankı uyandıran izlenime sahiptir aynı zamanda. Her yaştan ve her zevkten kişinin mutlaka beğeneceği ürünleri koleksiyonuna ekleyerek küresel bir isme sahip olmayı da başarmıştır.

    Benetton çanta ve ayakkabı konusunda oldukça trend ürünler sergiliyor. Her mevsim rahatça kullanılan kaliteli sneakers ayakkabılar ve günlük kullanıma uygun spor modeller, United Colors of Benetton Ayakkabı reyonlarında alıcılarını bekliyor.

    Yaz neşesinin rengini yansıtan en canlı renkler, koşu ve yürüyüşlere ayak uyduran konforlu Benettonn spor ayakkabı modelleri, çanta ihtiyacını mükemmel şekilde karşılayan Benetton kadın çanta seçenekleri ve daha fazlası seni Benetton dünyasına davet ediyor. Sportif giyimi seven, rahatlığı elden bırakmayanlar mutlaka Benetton’un seçkin ürünleriyle en kısa zamanda tanışmalı!

    Benetton Hakkında Kısa Bir Bilgi

    1965 senesinde ilk mağazasını açarak moda dünyasında hızlı bir adım atan Benetton, yıllar içinde sportif ve şık giyimin öncü isimlerinden olmayı başarmıştır. Firmanın ana faaliyet alanı; Sisley ve United Colors of Benetton markalarıdır. Bu iki marka tek bir çatı altında toplanarak milyonlarca kişiye hitap etmeyi hedeflemiştir.

    Mağaza ve online satış imkanı sunan Benetton, renkli ve tarz ürünleriyle stil sahibi herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Küresel açıdan birçok millete hitap eden, asla ırk ve din ayrımı yapmayan bu firma; reklamlarında da pek çok ülkeden davet ettiği modelleri oynatarak halkın takdirini toplamıştır. Benetton, İtalya’da doğan ve kısa zaman içinde dünya ülkelerine ulaşan bir moda öncüsü olarak sektörde  yerini almaktadır.
    Türkiye’de de Benetton’un ürünlerini online ve mağaza satışı olarak sunan birçok nokta bulunuyor. Ayakkabı ve çanta alanında seçkin ürünlerle karşına çıkan bu firma, seneler boyunca aynı kalitede kullanacağın ürünlerin de sahibi aynı zamanda.

    Benetton Kadın Çantalarını Tanıyalım

    United Colors of Benetton çanta modelleri sayesinde birçok kadının dolabında kaliteli ve kullanışlı ürünler yer alıyor. Ofisten okula kadar geniş bir kullanım alanı sunan Benetton, her tarza hitap eden çanta modellerini özenerek tasarlıyor.

    Çantalarda dikkat çeken detaylardan ilki ergonomik olması. Çantayı alırken birçok farklı ortamda kullanabilme özelliğinin yer alması, çekici nedenlerinden biri. Sosyal mekanlarda, ofis ortamında, yolculuklarda rahatça yanında taşıyabileceğin Benetton kadın çantaları, ekonomik açıdan da piyasa ortalamasında.

    Hem bütçe dostu hem de modayı yakından takip eden ürünlerle yanında olan Benetton, kadın moda dünyasında vazgeçilmez ürünlere ev sahipliği yapıyor. Marjinal, spor ve rahat çanta arıyorsan Benetton’a göz atmayı unutma!

    Benetton Ayakkabı Modelleri Üzerine

    Benetton kadın ayakkabı ve Benetton erkek ayakkabı seçenekleri, spor giyinen kişiler için özenle tasarlandı. Beyaz rengin ağırlıklı olarak kullanıldığı ayakkabılar, sadeliği ve ferahlığı temsil etmek için karşında olacak. Pek çok pantolon modeliyle kolayca giymen, her mevsim spor görünmen için özenle tasarlanan Benetton ayakkabıları modasını asla kaybettirmeyecek!

    Çocuklar için üretilen rahat ve kolay giyilen ayakkabılar, sneakers modellerle dikkatleri üzerine topluyor. Düşmeden ve kaymadan güvenli adımlar atılmasına yardım eden çocuk ayakkabıları desenleriyle de çok beğeniliyor. Cıvıl cıvıl renkleriyle reyonlarda yer alan Benetton çocuk ayakkabıları, ailelerin bütçesini yormayan çocukların beğenisini kazanan ürünlerden oluyor.

    Kış sezonu için de ayakları sıcacık tutan, konforlu botlar üreten Benetton; her mevsim gözde olmayı hedeflemekte. Ekonomik açıdan uygun ve kaliteli ayakkabılar almak isteyenlerin sesi oluyor.

    Benetton Tasarım Çizgileri

    İtalyan moda tarzını yansıtan ve rahatlığı sevenlere sunulan Benetton ürünleri, dolaplarda birçok şekilde kendini gösteriyor. Ayakkabı, çanta, çorap, gözlük, kemer ve daha fazla giyim ürünü Benetton kalitesiyle sunuluyor. Bu ürünler canlı renklerle ve minimal desenlerle alıcıların karşısına çıkıyor.

    Kadın çantalarında monogram desenler dikkat çekerken; çocuk ayakkabılarında cıvıl cıvıl tonlar hakim oluyor. Birçok ayakkabı modelinde de yine ön yüzeyde marka adı dikkat çekiyor. Erkekler için terlik ve ayakkabılar sade şıklığı hedefliyor. Özellikle de çift kemerli yazlık erkek terlikleri, Benetton’un tasarım çizgilerini gözler önüne sermek için birer örnek.

    Öğrenci, çalışan, anne, sporcu gibi pek çok kişinin kolayca kullanabileceği Benetton çantaları çok gözlü olması sayesinde günün her anında rahatlık sağlıyor. Ayarlanabilir kemerleri olan çantalar ise pek çok kişi için çekici bir özellik olarak hatırlarda kalıyor. Benetton ürünlerini tasarlarken seneler boyu aynı kalitede kullanımı, müşteri memnuniyetini, konforlu taşıma ve giymeyi hedefleyerek ürünlerini halka ulaştırmakta.

    Benetton Kimlere Hitap Ediyor?

    United Colors of Benetton, onlarca kategoride birçok ürünü özenle tasarlayarak çeşitli kalite kontrolünden geçirerek alıcıya ulaştıran bir firma. Benetton çapraz çanta, askılı çanta, sırt çantası, ayakkabı ve aksesuar gibi tasarımlarını dünyanın her yerindeki müşterilerine sunuyor.

    Omuz çantaları çalışan ya da omuz çantası seven kadınlara hitap ederken; sırt çantaları ise tam bir spor giyim parçası. Çok cepli sırt çantalarını anne bebek çantası olarak kullanmak mümkün. Deri ve askılı çantalar ise her mevsim çanta kullanmayı sevenler için reyonlarda yerini almakta.

    Benetton ayakkabı resmi ortamlar için çok uygun olmasa da cool ve samimi mekanlar için ideal parçalar. Her yaştan ve her tarzdan kişinin severek kullanacağı Benetton tasarımları, renkli giyinmeyi sevenler tarafından sık sık kullanılıyor.

    Benetton Pahalı Bir Marka Mı?

    Alışverişe çıkarken bütçesine göre hareket etmek isteyenler Benetton pahalı bir marka mı diye düşünebilir. İtalya merkezli olan bu firmanın ürünleri çok kaliteli düzeyde tasarlanır. Kullanılan ip ve kumaşlar, defalarca yıkanmaya karşı dayanıklıdır. Müşterinin pişman olmaması, sonraki alışverişini de güvenle yapması için hiçbir detay atlanmaz.

    Benetton imzalı kadın sneakers modelleri almak istersen ortalama 300 TL’lik bir bütçe hazırlayabilirsin. Bu rakam bazen bir tık yükselebilir. Çocuk ayakkabıları için de ortalama 250 TL bütçe yeterli olabilir.

    Çanta kategorisinde beğendiğin ürünleri almak istersen; 280 TL civarında en uygun modelleri görebilirsin. Bazı çantalar daha çok malzemeden yapıldığı ve daha çok işçilik istediği için etiketlerinde 500 TL’ye yaklaşan rakamları görebilirsin.

    Çanta ve ayakkabı sektöründe oldukça uygun rakamlarla ürünlerini satışa çıkaran Benetton, her yaştan ve her zevkten kişinin beklentisini karşılamayı diliyor. Pek çok satış noktasında ödeme yöntemleri seçenekli halde. Nakit ve kredi kartıyla dilediğin şekilde satın alabileceğin ürünleri, uzun seneler boyunca severek kullanabilirsin.

    Kaliteli deri ve malzemelerle tasarlanan çantalar, konforlu ve rahat ayakkabılar, pek çok aksesuar ve giyim ürünleri Benetton bünyesinde iyi giyinmeyi bilenler için yer alıyor. Sen de bu dünyaya katılmak için daha fazla geç kalmadan United Colors of Benetton’u keşfet ve dolabında renkli yeniliklere yer aç!

    YORUMLAR

    • 0 Yorum