'Ben mason derneği üyesi değilim ama Tunç bey üye'

    İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, “Ben bir mason derneğini üye değilim. Tunç bey üye” dedi.

    'Ben mason derneği üyesi değilim ama Tunç bey üye'
    16 Ekim 2023 - 18:28
    81 ilde ve tüm ilçelerde kendi adaylarını çıkarma kararı alan İYİ Parti’de ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirlenmişti. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, başkan adayı olarak açıklanmıştı. Özlale’yi masonların desteklediği iddia edilmişti.
    ‘Mason musunuz?’ sorusuna yanıt veren Özlale, “Ben bir mason derneğine üye değilim. Tunç bey üye. Üye olmakta da olmamakta da herhangi bir yanlış yok. Ama ben değilim. Benim üye olduğum iki üç tane dernek var. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne üyeyim, Mübadele Derneği'nin üyesiyim ve  ODTÜ mezunlar ve İzmir Fen Lisesi Mezunlar Derneği üyesiyim… Bu kadar. Yani benim onun dışında bir dernek üyeliğim yok. Olanı da suçlamam. Benim öyle bir üyeliğim yok” ifadelerini kullandı.
    Kendisine böyle bir desteğin olup olmadığının sorulmasına da yanıt veren Özlale,“Fatih Altaylı'ya sayın Genel Başkanımız röportaj verdikten sonra iki saat içerisinde Oda TV saçma sapan bir haber yaptı. Ve bu saçma sapan haberi söyledi. Benim bütün üyeliklerimi e-devlet’ten görebilirsiniz” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum