Belediye şoförlerine 27 bin lira promosyon

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN ve Metro A.Ş’de çalışan işçiler için yürütülen promosyon görüşmelerinde sona ulaşıldığını belirtirken, sosyal medya hesabından ücretlerin verileceği tarihi duyurdu

    Belediye şoförlerine 27 bin lira promosyon
    14 Ekim 2022 - 17:48
    Türkiye'de asgari ücrete gelen zam oranları sonrası yeniden tartışmalara neden olan ‘promosyon’ miktarları hakkında İzmir Büyükşehir Belediyesi kritik anlaşmayı tamamladı.

    İZELMAN  AŞ’de çalışan yaklaşık 7 bin, Metro A.Ş’de ise  çalışan 627 işçi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan personeller ile ilgili  promosyon görüşmelerini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer promosyonların ödeneceği tarihi duyurdu.

    AKŞAM YATIYOR
    Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile işçilere müjdeyi veren Başkan Soyer, “Çalışanlarımıza müjdemiz var.  Uzun süren görüşmeler sonucunda İBB ve İzelman personellerimize 27.000 TL, Metro A.Ş. personellerimize 20.000 TL promosyon ödemesi bugün 24.00’te yapılacaktır. Diğer çalışanlarımızla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum