Belediye Başkanına ağır suçlama

    İzmir'in Menderes Belediyesi'nde 'İhaleye fesat karıştırma' ve 'rüşvet' soruşturmasında Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın da arasında olduğu şüpheliler adliyeye sevk edildi.

    Belediye Başkanına ağır suçlama
    06 Temmuz 2022 - 02:07 - Güncelleme: 06 Temmuz 2022 - 02:10

    İzmir Menderes Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında gözaltı sayısı 32'ye çıktı. Çok sayıda şüphelinin olduğu operasyonun 'ihalelerde usulsüzlük' ve 'rüşvet' olmak üzere 2 dalga halinde yapıldığı belirtildi. 28 kişinin gözaltına alındığı dünkü operasyonun ihaleler ile ilgili olduğu bildirildi. 4'ü eski, 3'ü mevcut belediye dönemine ait çöp toplama, iş makinesi ve araç kiralama ihalelerinin soruşturmaya konu edildiği öğrenildi. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alındığı soruşturmanın konusunun ise rüşvet olduğu bildirildi. Rüşvet soruşturmasında 6 belediye çalışanının daha ifadesine başvurulacağı belirtildi.

    BAŞKAN VE 30 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

    İzmir'in Menderes İlçe Belediyesi'nde 'İhaleye fesat karıştırma' ve 'rüşvet' soruşturmasında Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin daha gözaltına alınmasıyla soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüqheli sayısı 32'ye ulaştı. Şüphelilerden 1'i emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, 31 kişi ise adliyeye sevk edildi. Başkan Kayalar'ın yakınları görüntü çeken gazetecilere engel olmaya çalıştı. (DHA)

     

     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum