• Reklam

Belediye başkanı, Tuğba Özerk'e keçi hediye etti

İZMİR'de 16 Eylül Mordoğan Kurtuluşu, Tuğba Özerk Konseri ile coşkuyla kutlandı. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın hemşehrileri adına, hayvanseverliğiyle bilinen sanatçı Özerk'e 'Barış' isimli karakeçi hediye etti.

Belediye başkanı, Tuğba Özerk'e keçi hediye etti
17 Eylül 2023 - 19:20 - Güncelleme: 17 Eylül 2023 - 19:26

İzmir'de düşmanın denize döküldüğü son yer olma özelliğiyle bilinen Yarımada, Karaburun Belediyesi'nce Mordoğan ve Karaburun'da kurtuluş şenlikleri düzenlendi. Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, gecenin onur konuğu Denizli Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Garnizon Komutanı Binbaşı Ali Eker, ilçe protokolü ve Mordoğanlı yurttaşlar, 101'inci Kurtuluş Yılı'nı birlik tablosu içinde kutladı. Fener Alayı, Keskinli Taşan Kardeşler Konseri ardından 16 Eylül Mordoğan'ın Kurtuluşu Şenlikleri'ne katılan İzmirli şarkıcı Tuğba Özerk, şarkılarını 'Mordoğan'ın Doğum Günü' için seslendirdi. Kaymakam Kaykaç, Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ve Ali Eker, ellerinde Türk bayraklarıyla ve çocuklarla sahneye çıkarak, Tuğba Özerk'in seslendirdiği 'İzmir Marşı'na eşlik etti. Ayrıca Garnizon Komutanı Binbaşı Ali Eker ve Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın 'Erik Dalı' dans performansı geceye renk kattı.

'DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MORDOĞAN'

Konuşmasında Mordoğan'ın doğum gününü kutlayan Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan, "Kurtuluş gururu, bizim Cumhuriyet Devrimi değerlerini sahiplenerek, Atatürk ilkelerinden taviz vermememizle nice yüz bir yıllar yaşayacak ve hep var olacak" dedi. İlkay Girgin Erdoğan, şenlikte konser veren İzmirli Tuğba Özerk'e zeytin yapraklarından taç ve adını sahnede birlikte koydukları 'Barış' isimli, Karaburun'a özgü kara keçi yavrusunu hediye etti.
Yarın yapılacak RES Kapasite Artışı gündemli toplantıya değinen Erdoğan, önemli olanın toprak, üretim ve gıda olduğunu belirtip, kapasite artışı istemediklerini dile getirdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum