Belediye başkanı makam aracıyla kaza yaptı! Alkollüydü iddiası

    Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün kullandığı makam aracı gece yarısı kaza yaptı. Seyir halindeki başka bir araca çarpan Gürbüz’ün alkollü olduğu iddia edildi. Tarafların şikayetçi olmadığı olayda resmi makam aracı ağır hasar görürken Gürbüz’ün karşı tarafın hasarını karşılama sözü verdiği dile getirildi.

    Belediye başkanı makam aracıyla kaza yaptı! Alkollüydü iddiası
    12 Ağustos 2022 - 16:49
    İzmir'in Foça Belediye Başkanı CHP’li Fatih Gürbüz sık sık kendi kullandığı ve videolar çektiği resmi makam aracıyla kaza yaptı. İlçe merkezinde bulunan Foca eski sanayi sitesi güzergahında gece yarısı 02.00 sularında hızla ilerlerken başka bir araca çarpan Gürbüz’ün alkollü olduğu iddia edildi.

    Kazanın ardından olay yerinde yapılan görüşmeler sonrasında Gürbüz’ün çarptığı araçta yer alan kişiler şikayetçi olmadı. Foça Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafların şikayetçi olmaması ve aralarında uzlaşması nedeniyle resmi bir işlem yapamadı.



    Belediye Başkanı Gürbüz’ün çarptığı aracın tamir ve bakım masraflarını üstlenme, gerekirse yeni bir araç satın alıp hediye etme sözü üzerine kazaya karışan diğer kişilerin olay yerinden ayrıldığı belirtildi.

    Gürbüz’ün kullandığı resmi plakalı siyah renkli Mercedes Vito marka aracın ön kısmı ve yan tarafları tamamen parçalanırken olay yerine gelen çekiciyle bulunduğu yerden kaldırıldığı ifade edildi.

    Öte yandan kaza yerine gelen emniyet yetkilileri tarafların şikayetçi olmaması nedeniyle bir işlem yapmazken kazaya karışanın belediye başkanı olması nedeniyle alkol metreyle üfletme işlemi yapmadığı da iddia edildi. 

    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • Ertan
      1 yıl önce
      Bu kisi cok genc zamaninda Foca da top kostururdu. Sonra bir bankada ozekl guvenlik gorevlisi olarak en son da itfaiyede sofor olarak calisti soforlukten direkt 36 yasinda chp den tepeden belediye baskani yapildi. Acaba hangi tecrubesi chp icin baskan yapilmadinda ısık oldu. Gecelim bunlati. Bu kadar boş beleş biri kimi aday gostersen sevciecek bir yerden baskan yapilmissa bakla bir sebebi vardir. Uyanalim vatandas. Baska bir amac var ki gun isigina cikmali ati alan uskudari gececek. Bosa cene yoruyoruz amac neyse o amaca hizmet edecek bir boş bekeş profil zate. Yani bu hizmete dogru adam... Uyan Foca