• Reklam

Belediye Başkanı, çay ocağı işletmecisini vurdu

Giresun'un Bulancak ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Recep Yakar, dün akşam evinin bulunduğu sitenin otoparkında tartıştığı çay ocağı sahibi Armağan Kuru'yu bacaklarından vurdu.

Belediye Başkanı, çay ocağı işletmecisini vurdu
05 Kasım 2020 - 15:24 - Güncelleme: 05 Kasım 2020 - 15:30
Giresun'un Bulancak İlçe Belediye Başkanı Recep Yakar, yaşadığı sitenin otoparkında uğradığı saldırıdan silahını kullanarak kurtulduğunu ileri sürdü. Saldırganlardan birisi yerden seken kurşunla ayağından yaralandı.
Yaşadığı saldırı anlarını anlatan Belediye Başkanı Recep Yakar, "Eşim ve çocuklarımla beraber dışardan eve dönüyordum. Aracı park etmek için sitenin otoparkına girdim. Eşim ve henüz 5 yaşındaki çocuğum araçtan inip asansöre bindiği anda ben de arkalarından yürüyordum. Bu sırada iki kişi arkadan bana yaklaşarak geldiler. Bana, 'Sen bizim ekmek yediğimiz çay ocağını zabıtalarınla kapattırdın, ekmeğimizle oynadın' diye tehdit ettiklerinde ben de 155'i aradım. Bu sırada sinkaflı küfürler ederek üzerime yürüdüler ruhsatlı silahımı çekerek korkutmak ve kendimi korumak amacıyla yere doğru ateş ettim. Yerden seken bir kurşun saldırganlardan birini ayağından yaralamış" ifadelerine yer verdi.
Olay sonrası yaralanan Armağan Kuru Bulancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tedavi altına alınan 3 çocuk babası Armağan Kuru ise, kapatılan çay ocağı Başkan Yakar ile konuşmaya gittiğini söyleyerek, "Başkan ekmeğimle oynadı. Bu konuyu konuşmak için kendisine ulaşamadım. Yolda görüncede görüşmek istedim. Neden böyle yaptığını sordum. Hiçbir şekilde üstüne yürümedim. Vurmadım hatta temas bile etmedim. Daha sonra ben arkamı dönüp giderken başkan arabasından silahını alıp tam 6 el ateş etti. 4 kurşun benim bacaklarıma isabet etti. Birisi de parmaklarımı sıyırdı. Kurşunlardan bir tanesi kemiğimi kırdı ve şu anda sol bacağımda sinirsel hasar görünüyor. Tüm olay kamera kayıtlarında mevcuttur. Başkan Recep Yakar'ın söyledikleri gerçek değildir" diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum