• Reklam

Bayraklı'nın 5'inci anaokulu Onur Mahallesi'ne

Bayraklı Belediyesi, bünyesindeki 5'inci anaokulunun temelini Onur Mahallesi'nde atacak. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, verdikleri sözleri bir bir tuttuklarını belirtip, 17 Ekim'de yapılacak temel atma törenine Bayraklıları davet etti.

Bayraklı'nın 5'inci anaokulu Onur Mahallesi'ne
13 Ekim 2023 - 15:03 - Güncelleme: 13 Ekim 2023 - 15:04

Daha önce Ayda Bebek ve Elif Bebek anaokullarını hizmete açan Bayraklı Belediyesi, Pati İzi Anaokulu'nu tamamlayarak açılışa hazır hale getirmiş, Yamanlar Anaokulu'nun da temelini atmıştı. Bayraklı Belediyesi, 5'inci anaokulunu Onur Mahallesi'nde projelendirdi. Anaokulu 380 metrekare kullanım alanına sahip olacak. İçinde 4 sınıf, 1 uyku odası, 1 yemekhane ve idari ofisler yer alacak. Onur Mahallesi Basketbol Sahası yanında yapılacak anaokulunun temel atma töreni 17 Ekim'de saat 18.00'de gerçekleştirilecek.

ANAOKULUNDAN ÜNİVERSİTEYE KADAR YANLARINDAYIZ

Çocukların eğitimine büyük önem verdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal "Anaokulundan üniversiteye kadar her an çocukların yanlarında olmayı kendimize görev biliyoruz. Bu amaçla 5'inci anaokulumuzun temelini atacağız. Onur Mahallesi'ndeki çocuklarımızı da Bayraklı Eğitim Modeli'nin kaliteli yapısıyla tanıştıracağız" dedi. Başkan Sandal, 17 Ekim'de yapılacak temel atma törenine tüm Bayraklıları davet etti.(DHA)

""


YORUMLAR

  • 0 Yorum