Bayraklı'da yollar, oyun parkları, cadde ve sokaklar yenileniyor

    İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, son 3 yılda ilçedeki cadde ve sokaklara   44 bin 171 metrekare kilit parke taşı döşendiği bildirildi.  Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bayraklı hepimizin. İlçemizi el birliğiyle yükselteceğiz, projelerimiz ve hizmetlerimizle kente değer katacağız" dedi.

    Bayraklı'da yollar, oyun parkları, cadde ve sokaklar yenileniyor
    03 Aralık 2022 - 12:44 - Güncelleme: 03 Aralık 2022 - 12:45

    Bayraklı Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilçenin ihtiyaç olan sokak ve caddelerinde yürüttüğü yol yenileme çalışmaları Adalet Mahallesi'nde sürüyor. Ekipler, 593/20 Sokak'ta eskiyen parke taşlarının sökümünü yapıp, baştan sona yenilemek için çalışma başlattı. 24 mahallenin tamamında yürütülen çalışmalar ilçe sakinleri tarafından memnuniyet yarattı.
    Bayraklı'daki yol-kaldırım düzenleme, bakım, onarım ve yenileme seferberliği kapsamında Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından son üç yılda toplam 44 bin 171 metrekarelik kilit parke taşı döşendiği bildirildi. İlçe genelindeki bakım-onarım ve yenileme seferberliğinin hız kesmeden yeni yılda da süreceği belirtildi.
    Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Yolları, meydanları, parkları, kaldırımları ve sosyal alanlarıyla geleceğin modern Bayraklısı için her alanda çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm mahallelerimizde bozulan yollara tonlarca asfalt serip, ihtiyaç olan sokaklarımıza da kilit parke ve bordür taşı döşedik. Uzun süredir her hafta iki gün yaptığımız mahalle ziyaretlerimizde de gerek bizim tespit ettiğimiz gerekse vatandaşlarımızdan gelen öneriler doğrultusunda nerede neye ihtiyaç varsa ekiplerimizle çözüm için orada oluyoruz. Bayraklı hepimizin. İlçemizi el birliğiyle yükselteceğiz, projelerimiz ve hizmetlerimizle kente değer katacağız" dedi. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum