• Reklam

Bayraklı'da 'Çocuk Meclisi' 9'uncu kez toplandı

BAYRAKLI Belediyesi'nde Çocuk Meclisi 9'uncu kez toplandı. Meclis Salonu'nda bir araya gelen çocukların kentle ilgili talep ve önerilerini dinleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Sizden gelen fikirler Bayraklı'ya ışık olacak. Bu kentin temellerini sizinle atacağız ve yeni bir kenti birlikte inşa edeceğiz. Bize projelerinizi getirin, siz hayal edin biz mümkün olanları hayata geçirelim" dedi.

Bayraklı'da 'Çocuk Meclisi' 9'uncu kez toplandı
16 Haziran 2022 - 15:18 - Güncelleme: 16 Haziran 2022 - 15:19

Bayraklı Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile buluştu. 8 oturum boyunca birlikte hareket etme, tanışma, grup oyunları, demokratik karar alma süreçleri, ilçenin ihtiyaçlarının belirlenmesi, komisyonların ve üyelerinin seçilmesi gibi konularda fikir alışverişinde bulunan çocuklar son oturumda ise Bayraklı'yla ilgili hayal ettikleri projeleri Başkan Sandal ile paylaştı. Çocukları tek tek dinleyen Başkan Sandal, parklar, geri dönüşüm, çevre ve doğaya duyarlı çalışmalar, bilim ve sanat etkinlikleri, sosyal yardımlar ile etüt merkezleri gibi pek çok konuda talep, önerilerini ve projelerini dinleyen Başkan Sandal, çocukların istekleri doğrultusunda parklarda, yollarda, yapılması gerekenlerle ilgili bürokratlarına talimatlar verdi. Başkan Sandal, "Sizden gelen fikirler Bayraklı'ya ışık olacak. Bu kentin temellerini sizinle atacağız ve yeni bir kenti birlikte inşa edeceğiz. Bize projelerinizi getirin, siz hayal edin biz mümkün olanları hayata geçirelim" dedi.

FİKİRLERİNİZ BAYRAKLI'YA IŞIK OLACAK

"Bayraklı'yla ilgili hayalimiz var" diyen Başkan Sandal şöyle devam etti:

"Bu kenti çocuklarımız, gençlerimiz ve tüm bileşenlerle beraber yönetmek istiyoruz. Ortak karar alıp ihtiyaçları doğru belirlersek, doğru işlerle daha uygar, çağdaş ve modern bir Bayraklı'ya kavuşmuş oluruz. Nihai hedeflerimizden biri Bayraklı'yı 'Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti' yapmak. Bu projeyle birlikte Bayraklı'yı dünyaya tanıtacağız. Dünyanın farklı ülkelerindeki çocukları Bayraklı'ya davet edeceğiz. Burada festivaller, aktiviteler, sanat, kültür, bilim olimpiyatları düzenleyeceğiz ve kentimizi hayallerinizle birlikte dünyaya tanıtacağız. Sizden gelen fikirler Bayraklı'ya ışık olacak. Yollarda, parklarda, sosyal alanlarda, yeşil alanlarda ne olması gerektiğine sizler karar vereceksiniz. Bize projelerinizi getirin, siz hayal edin biz mümkün olanları hayata geçirelim." 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum