BASAMAK kursları

    Bayraklı'da 'BASAMAK' kurslarına yeni yılda da ilgi büyük

    Bayraklı Belediyesinin BASAMAK çatısı altında topladığı kültür- sanat ve hobi kurslarına yeni yılda da ilgi büyük oldu.16 branşta açılan kurslara 2 bine yakın çocuk ve genç katılırken bu sayının yıl içinde 5 bini bulacağı belirtildi. Başkan Serdar Sandal, “Geleceğe yön verecek aydınlık yeni nesiller yetiştiriyoruz. Onların sayesinde Bayraklı kültür ve sanatın başkenti oldu” dedi.

    Bayraklı'da 'BASAMAK' kurslarına yeni yılda da ilgi büyük
    10 Ocak 2024 - 12:01
    ‘Herkes için Sanat’ parolasıyla yola çıkan Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi, yeni yılda da büyük ilgi gördü. Bu kapsamda kültür- sanat ve hobi kurslarıyla binlerce kişiye yeteneklerini keşfetme ve geliştirme imkanı sunan Bayraklı Belediyesinin 16 branşta açılan kurslarına 2 bine yakın kişi katılırken bu sayının yıl içinde 5 bine çıkacağı belirtildi.



    ÇOCUKLARI VE GENÇLERİYLE YÜKSELEN BAYRAKLI

    Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Farklı branşlardaki kurslarımızla çocuklarımızın ve gençlerimizin kişisel gelişimine katkı sağlıyoruz. Geleceğe yön verecek aydınlık yeni nesiller yetiştiriyor, çocuklarımıza sanatla iç içe büyüme imkanı sunuyoruz. Onların sayesinde Bayraklı kültür ve sanatın başkenti oldu. Yetişkinler için de hobi kursları düzenliyoruz. 7’den 70’e herkesi atölyelerimize katılmaya bekliyoruz” dedi.



    HANGİ KURSLAR VAR?

    BASAMAK çatısı altında İngilizce , gitar, görsel sanatlar, piyano

    Halk dansları , Türk halk müziği , Türk sanat müziği, satranç, keman, yaratıcı drama, astronomi ve uzay bilimleri, robotik kodlama, eğlenceli matematik, bağlama, tiyatro ve yetişkinler için de mandolin kursları düzenleniyor. 12 farklı merkezde vatandaşla buluşan atölyeler için kayıt ve detaylı bilgiye 477 20 00 (2565-2571) telefon numarasından ulaşılabiliyor.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum