• Reklam

Bayraklı'da asfaltlanmamış sokak-cadde kalmayacak

İZMİR'in Bayraklı ilçesi, 286/7 Sokak'ta bin metrekarelik asfalt serimi yapıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Yolları, kaldırımları ve modern görünümüyle Bayraklı'yı daha yaşanabilir hale getirmek için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Bayraklı'da asfaltlanmamış sokak-cadde kalmayacak
11 Temmuz 2023 - 16:41 - Güncelleme: 11 Temmuz 2023 - 16:44

Bayraklı'da ilçe genelinde başlatılan yol-kaldırım düzenleme, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de dikkate alarak, ilçenin her mahallesini karış karış gezen ekipler, yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ediyor. Yol yenileme işlemleri önem sırasına göre programlanarak hızla tamamlanıyor. Bu kapsamda Mansuroğlu Mahallesi 286/7 sokakta bin metrekarelik asfalt serimi yapıldı.
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "İlçemizi daha yaşanabilir hale getirmek için 24 mahallemizin tamamında ihtiyaç ne varsa imkanlarımız dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hangi mahallemizin ne sorunu varsa kalıcı çözümler üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yolları, kaldırımları ve modern görünümüyle Bayraklı'yı daha yaşanabilir hale getirmek çaba sarf ediyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum