Başkan Zorlu: Atatürk'ü anlamak, düşüncelerine sahip çıkmaktır

    Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği Başkanı, İzmir'in ünlü iş kadını Sibel Zorlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

    Başkan Zorlu: Atatürk'ü anlamak, düşüncelerine sahip çıkmaktır
    09 Kasım 2023 - 19:53
    Mazhar Zorlu Holding Başkanı da olan Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, "Milli Mücadelenin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurlayışımızın 85. yıldönümünde saygı ve minnetle anıyoruz" diyerek başladığı 10 Kasım mesajında şunları dile getirdi:
    "57 yıllık ömrüne, savaş alanlarında kazandığı pek çok zaferin yanı sıra modern bir Cumhuriyet ve çağının çok ötesinde reformlar sığdıran Atatürk; fikirleri ve eylemleriyle, sadece Türk milletine değil, bağımsızlık mücadelesi veren tüm uluslara ilham kaynağı oldu. Askeri ve politik zaferlerin, ekonomik zaferlerle desteklenmeden başarıya ulaşamayacağını bilen vizyoner bir liderdi. 
    Atatürk’ü anmanın en samimi yolu, O’nu iyi okumak, düşüncelerine ve değerlerine sahip çıkmaktan geçiyor. ESİAD olarak, Atatürk’ün gösterdiği yolda, Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine kararlılıkla sahip çıkmaya devam ediyoruz.  “Bu vatan, evlat ve torunlarımız için cennet yapılmaya layık bir vatandır. İşte bu memleketi böyle bayındır hale, cennet hale getirecek olan, ekonomik faaliyetlerdir” diyen Atamızın sözlerini rehber edinerek, ülkemizin büyümesine ve kalkınmasına katkıda bulunuyoruz. 10 Kasım’ları, bir yas günü olmanın ötesinde, Atamıza olan bağlılığımızı tazelediğimiz; O’nun ilke ve hedeflerine ulaşmak için daha çok çalışmamız gerektiğini hatırlatan bir gün olarak görüyoruz. 
    Bu duygu ve düşüncelerle, Türk milletinin hafızasında ve yüreğinde daima yaşayacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet, özlem ve saygıyla anıyoruz."
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum