Başkan yardımcısı, müteahhidi bıçakla koridorda kovaladı

    Kaçak inşaat sebebiyle hakkında ceza kesilen müteahhit Hasan Ekin ile Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay arasında Narlıdere Belediye Hizmet Binası’nda kavga yaşandı. Araya giren güvenlik görevlileri olayı yatıştırırken taraflar birbirinden şikâyetçi oldu.

    Başkan yardımcısı, müteahhidi bıçakla koridorda kovaladı
    08 Ocak 2021 - 16:26

    İzmir'de Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, Koçsa İnşaat'ın sahibi Ak Parti'li Hasan Ekin’e, makamında bıçakla saldırdığı iddia edildi. Araya giren güvenlik görevlileri olayı yatıştırdı.
    İddialara göre; başkan yardımcısı, istenilen rüşvetin verilmemesi üzerine çıkan tartışmada Ekin'e saldırdı. Bu iddialar konuşulurken taraflar birbirinden şikâyetçi oldu.

    İsmail Ay'dan şikayetçi olan Ekin, başkan yardımcısının bıçak çekerek kendisini kovaladığını iddia etti. Ay da Ekin’in kendisine sözlü ve fiziki saldırıda bulunduğunu iddia etti.

    Belediye yaşanan olayla ilgili açıklamada bulundu:

    "Sahilevleri’nde kendisine ait arsa üzerinde ruhsatsız ve kaçak olarak istinat duvarı yapan ve toprak üzerinde izinsiz hafriyat çalışması yürüten Hasan Ekin isimli vatandaşa -sözlü ve yazılı uyarıların ardından-  CİMER’den gelen şikayetler de dikkate alınarak yasal işlem başlatılmış, ‘İmar Kanunu’na Muhalefet’ suçundan para cezası kesilmiş, ilgiliye tebliğ edilmiştir.

    08.01.2021 tarihinde belediye binasına gelerek, cezai işleme sözlü olarak itiraz eden arsa sahibi, önce ilgili personele sonra da Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay’a sözlü ve fiziki saldırıda bulunmuş, tartışma darp girişimine dönüşmüştür.

    Yaşanan tartışmanın ardından konu adli mercilere sirayet etmiş, ilgili şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

    Bilgilerinize sunarız…"








    Ayrıntılar Gelecek ...


    YORUMLAR

    • 0 Yorum