Başkan Tunç Soyer kızının nikahını kıydı

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kızı Duygu Soyer, Çağan Ezgi ile hayatını birleştirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı düğünde, Başkanı Soyer'in konuşması duygusal anlar yaşatırken, Kılıçdaroğlu nikah cüzdanını Duygu Soyer'e teslim etti.

    Başkan Tunç Soyer kızının nikahını kıydı
    01 Ekim 2023 - 10:18 - Güncelleme: 01 Ekim 2023 - 10:34

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Soyer ailesinin mutlu günlerine katılmak amacıyla İzmir'e geldi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kızı Duygu Soyer ile Çağan İzgi'nin hayatını birleştirdiği düğüne katıldı. İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen düğünde Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra ilçe başkanları, oda başkanları ve parti teşkilatından önemli isimler yer aldı.

    Olivelo Yaşayan Park Yelki Güzelbahçe'de gerçekleştirilen törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte katıldı. Genç çiftin nikahını İBB Başkanı Soyer kıyarken, Selvi Kılıçdaroğlu ise nikah şahidi oldu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, nikah cüzdanı Duygu Soyer'e teslim etti.



    Soyer, nikah akdini gerçekleştirmeden önce hislerini paylaşarak, "Doğumla ölüm arasında, bu yolculukta en önemli dönüm noktası evlilik. Elbette mezuniyet, il işe girişler, terfiler, kazançlar, kayıplar, çocuklar, tırunlar hepsi çok önemli kilometre taşları ancak evlilikte içine doğduğumuz yuvadan ayrılıp, kendi yuvanızı kurarsınız. yeni bir hayat başlar. Bir anlamda misafirliğiniz biter kendi ev sahipliğinizi başlatırsınız. Yeni canlara hayat vereceğiniz, kendi ailenizi kuracağınız bu süreç evlilikle başlar, ömrünüzün geri kalanını şekillendirir. İşte Duygu ve Çağan'ın hayatlarının bu tarihi anında, onları ve bizleri, Soyer ve Ezgi ailesini yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz" dedi.

    "ÇOK HEYECANLIYIM"

    Soyer, heyecanını ifade ederek, "14,5 yıldır sürdürdüğüm belediye başkanlığında kim bilir kaç yüz kez evlilik imzası atmışımdır. Ancak bu defa sadece bir belediye başkanı olarak değil, bir baba bir de kayınpeder… Doğrusu ben de çok heyecanlıyım" dedikten sonra damadı Çağan'a dönerek, "Çağan elim titriyor, bilmiyorum bu el nasıl atacak o imzayı" diye sordu.

    "BİRBİRİNİZE DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMAYIN"

    Alkışların üzerine Soyer konuşmasını şöyle sürdürdü:

    Asla birbirinizi değiştirmeye çalışmayın. Bırakın hayatın durmak bilmez değişimi sizi birlikte değiştirsin. Dilerim ki bütün ömrünüz aynen bu akşam ki gibi doğayla iç içe, güzel bir sonbahara akşamının serinliğinde, her daim sevgiyle sağlık ve mutluluk içinde geçsin. Sadece sizler için değil yuvanıza katılacak yavrularınız için de, aydınlıklar içinde, huzurlu, güler yüzlü bir evlilik olsun.

    KILIÇDAROĞLU: "TORUNLAR ATATÜRK'ÜN İZİNDEN AYRILMASIN"

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genç çifti tebrik ederek, "Çok mutluyum, onların mutlu olması hepimizin mutlu olması demek. Sizlere güzel çocuklar, torunlar verecekler ama sakın ola ki o torunlar Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden ayrılmasınlar" ifadelerini kullandı. 

    WhatsApp Görsel 2023-09-30 saat 21.16.39_0f5222a2

    NİKAH CÜZDANINI DUYGU SOYER'E VERDİ

    Duygu Soyer"e "Gelin hanım bastın mı sen ayağına" diye sordu. Duygu Soyer'in "Evet, bastım" demesinin ardından Kılıçdaroğlu, "Temel'e sormuşlar nerelisin diye henüz evlenmedim. Damat artık bizim damadımız oluyor. Evi yönetecek olan evin hanımı. Ben nikah cüzdanını evin patronuna takdim edeyim. Arada bir tartışacaksınız ama barışmayı da sakın unutmayın" diyerek, nikah cüzdanını, alkışlar eşliğinde Duygu Soyer'e teslim etti.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum