Başkan Soyer: Cumhurbaşkanı Erdoğan başımızın üzerinde

    Buca metrosu için yurt dışından sağlanan krediye onay vermesi amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmeyi anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, açılışa davet gönderilebileceğini söyledi. Soyer, “Başımızın üzerinde… Tabii ki gelsin. Biz çok memnun oluruz. Hatta metro hattında ilk beraber seyahat edelim” diye konuştu.

    Başkan Soyer: Cumhurbaşkanı Erdoğan başımızın üzerinde
    03 Mart 2021 - 12:40

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karar TV’de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un programına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer gelen soruları yanıtladı.
     
    Buca metrosu özelinde flaş bir çıkışa imza atan Belediye Başkanı Soyer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a davet gönderilebileceğini aktardı. Başkan Soyer, “Başımızın üzerinde… Tabii ki gelsin. Biz çok memnun oluruz. Hatta metro hattında ilk beraber seyahat edelim” dedi.
     
    Her İstanbul’a gittiğinde İzmir’e bir an önce dönmek istediğini vurgulayan Soyer, “İstanbul’un en sevdiğim yeri İzmir’e dönüş yeridir. İzmir yaşaması çok kolay bir şehir... Size bir bağımlılık yaratıyor. Çıktığınız zaman özlüyorsunuz. İstanbul da güzel, manzara falan ama o kadar!” açıklamasında bulundu.
     
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Belediyelerimiz tıkır tıkır çalışıyor” sözlerinin hatırlatılması ve “Tıkır tıkır neler yapıyorsunuz?” sorusunun yöneltilmesi sonrasında konuşan Soyer, “İngilizlerin bir sözü vardır; bir işi yapmanın bir yapmamanın bin sebebi vardır. Biz işimizi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
     
    BAŞIMIZIN ÜZERİNDE!
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine dair detayları aktaran Soyer, Buca metrosu için yurt dışından bulunan krediye onay gerektiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde konuyu ilettiğini ifade eden Soyer, “Nasıl bir izlenim edindiniz?” sorusu karşısında, “Vereceğim demedi ama olumlu izlenim edindim. Her şeye hazırız” açıklamasına imza attı.
     
    Gazeteci Oğur’un, “Belki açılışa davet edersiniz” cümlesini de tamamlayan Soyer, “Başımızın üzerinde… Tabii ki gelsin. Biz çok memnun oluruz. Hatta ilk metro hattında beraber seyahat edelim” diye konuştu. 

    YORUMLAR

    • 0 Yorum