Başkan Soyer, belediye şirketi yönetimlerinde değişikliğe gidiyor

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye şirketlerinde genel müdür, yönetim kurulu başkanı ve genel müdür yardımcılıklarında rotasyon kararı alırken düğmeye bastı.

    Başkan Soyer, belediye şirketi yönetimlerinde değişikliğe gidiyor
    25 Mart 2023 - 13:53

    Yerel seçimin ardından İYİ Parti kontenjanından Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan İZTEK Genel Müdürü Nihal Ağca ve İZDOĞA Genel Müdürü Ersagun Yücel istifa ederek milletvekili aday adayı olmuştu.

    İki şirkette boşalan genel müdürlük görevine kimlerin getirileceği merakla beklenirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye şirketlerinde rotasyon kararı aldı.

    Soyer, şirketlerdeki genel müdür, yönetim kurulu başkanı ve genel müdür yardımcılıklarında bazı değişiklikler yapmak için düğmeye bastı.

    Edinilen bilgiye göre rotasyon İZENERJİ Genel Müdürü Celal Ergin ile Grand Plaza Genel Müdürü Hasan İkat ile başlarken, Ergin'in Grand Plaza Genel Müdürlüğü görevine, İkat'ın da Grand Plaza Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirildiği, adaylık istifası nedeniyle boşalan görevlere atama ile şirketlerdeki diğer görev değişikliklerinin hafta içi tamamlanacağı belirtildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum