Filiz Ceritoğlu Sengel

    Başkan Sengel'den "Öğrenci Dostu" kafe projesi

    Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 14 Mayıs Mahallesinde bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu’nun yanında yer alan park alanını “Öğrenci Dostu” kafeye dönüştürecek.

    Başkan Sengel'den "Öğrenci Dostu" kafe projesi
    29 Aralık 2023 - 09:58
    Üniversite öğrencileri ile alanı kontrol eden Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, proje ile ilgili olarak gençlere yeni yapılacak olan Efes Kantinden bahsetti, onların fikirlerini aldı.



    Gençlerin sosyal yaşantısına katkı sağlamak, genç öğrencilere dinlenme ve sosyal etkileşim imkânları sunmak amacıyla yapılması düşünülen Efes Kantinin kısa sürede tamamlanarak Şubat ayı sonunda hizmete başlayacağını müjdeleyen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, mini kafenin yapılacağı alana giderek öğrencilerin de fikirlerini aldı. Üniversitede öğrenim gören öğrencilerin kısa süreli oturup çay kahve içecek bir alanın olmadığını ve aynı zamanda fotokopi ihtiyaçları için öğrencilerin genelde şehir merkezine gitmek zorunda kaldıklarını belirten Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, “Öğrencilerimiz daha rahat etsin ve aynı zamanda sosyalleşebilsinler diye minik bir kafeterya yapacağız bu alana. Hem fotokopilerini çektirebilecekler, hem çay-kahve içerken atıştırmalık yiyecekleri de bulabilecekleri bir yer olacak. Bu arada gençlerin söylediği gibi tabi ki, öğrenci dostu olacak” dedi.



    Çay kahve, su tatlı çeşitleri ve soğuk içeceklerin bulunduğu kafede self servis hizmeti verilecek. Mini Kafede aynı zamanda öğrencilerin büyük ihtiyaç duyduğu fotokopi makinası da yer alacak.



    Belediyenin kendi kaynakları ile konteyner tarzında yapılacak olan kafenin çatısı seyir terası olarak da kullanılabilecek. Kafeye gelen öğrenciler ve mahalle sakinleri kentin eşsiz manzarasını seyretme fırsatı da bulabilecekler.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum