Başkan Oran: Çok cahilsin, gel öğretelim

    MHP Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik’i, gazetesinde yazdığı ‘haberler’ üzerinden hedef alan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, “Bu arkadaş durup dururken çamur atıyor. Çok cahilsin ya… Gelsin de biraz öğretelim” dedi

    Başkan Oran: Çok cahilsin, gel öğretelim
    05 Mart 2023 - 13:37
    Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, bir sosyal medya kanalında, Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik’i hedef aldı.

    Çelik'in ilçede gazete çıkardığını ve gerçek olmayan haberler yazdığını iddia eden Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, “MHP ilçe başkanın bir gazetesi var. Dünyadan bihaber ve o gazeteden bize çamur atıyor. Biz bir arsa satışı yaptık, neden bunu EKAP'a bildirmediniz diye yazdı. EKAP'ın açılımı ne? Belediyenin alımı ile ilgili. Satışlar konulur mu? Ancak bu arkadaşımız bilmeden çamur atmayı çok iyi biliyor. Biz bunu Resmi Gazete'ye verdik. Ancak arkadaş o kadar yalnız ve kimsesiz ki... Bunu soracak kadar cahil. Siyaset iletişim ve nezaket işidir. Sen çamur atarak siyaset yapamazsın. Ben 13 sene gazete çıkardım. 1 kişi bana dava açmadı. Bu arkadaş durup dururken çamur atıyor. Çok cahilsin ya… Gelsin de biraz öğretelim. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum