Başkan Oran: Alaçatı'ya Petekler Spor Park'ını kazandırdık

    Hayata geçirdiği fiziki projelerle Çeşme’nin çehresini değiştiren Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, "Alaçatı’nın göbeğinde, yeni bir yaşam alanını hizmete açtı. Oran, Petekler Spor Park Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

    Başkan Oran: Alaçatı'ya Petekler Spor Park'ını kazandırdık
    21 Kasım 2023 - 12:51
    Göreve geldiği günden bu yana ilçedeki yeşil alanların sayısını arttıran Başkan Oran, proje bedeli toplam 4 milyon 149 bin lirayla, içerisinde spor alanları, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, kafe ve yemyeşil bir izlenimle, Alaçatı’ya yeni bir vizyon kazandıran Petekler Spor Park’ı Çeşmeliler’in hizmetine sundu.

    “Yeşil alanları çoğaltıyoruz”

    Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, her yaşta her branşta spor ilkesiyle, kente kazandırdığı spor alanlarına yenilerini eklediklerini belirterek; “4 bin 200 metre kare alan üzerinde yer alan ve içerisinde basketbol/voleybol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, kafe alanı, oturma alanları ve kaya bahçesi bulunan Alaçatı Petekler Spor Parkı’nı kentimize kazandırdık. Betonu değil, yeşili arttırarak, meydanlarımızı, parklarımızı genişletmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın aileleriyle ve sevdikleriyle nefes alabilecekleri bir yaşam alanını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum