• Reklam

Başkan öncülük etti, Ilıca Plajı pırıl pırıl oldu

İzmir'in Çeşme ilçesinde, Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın da katılımıyla  'Temiz Kıyı, Temiz Deniz' adı altında Ilıca Plajı'nda temizlik çalışması yapıldı. Başkan Oran, "Pırlanta taşı plajlarımızda bir tane çöp kalmayana dek düzenli aralıklarla yaptığımız temizlik çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Başkan öncülük etti, Ilıca Plajı pırıl pırıl oldu
27 Temmuz 2023 - 13:16 - Güncelleme: 27 Temmuz 2023 - 13:19

Çeşme Belediyesi tarafından Ilıca Plajı'nda temizlik çalışması başlatıldı.  'Temiz Kıyı, Temiz Deniz' adı altındaki temizlik çalışmasına belediye personeli ve gönüllü çevre dostlarının yanı sıra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran katıldı. Plajdan izmarit, meşrubat şişesi, çeşitli ambalajlara kadar çok sayıda katı atık toplandı. Toplanan onlarca torba atık, çöp depolama alanına gönderildi.

Her zaman kirletmemenin temizlikten daha önemli olduğu bilincini geliştirmeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Oran, "Ilıca Plajı dünyanın en güzel plajları arasında yer alacak bir yer. Kirli görmek bizi çok üzüyor. Kıymetini bilmemiz lazım. Çeşme'ye, İzmir'e yakışır hale gelmesi ve vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Çeşme bizim sevdamız. Yılmak, yorulmak yok. Çeşme aileme söz verdim. Pırlanta taşı plajlarımızda bir tane çöp kalmayana dek düzenli aralıklarla yaptığımız temizlik çalışmalarımız devam edecek" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum